GvidinshLV miniblogs

  • GvidinshLV
    -4

    Tātad šodien nopirku BEATS BY DR DRE Studio 2.0 Noise-Cancelling Headphones - Black un samaksāju tikai 159 poundus jeb 226 euro . Es pats nespēju noticēt ka dabūju šīs austiņas par tādu cenu. Anglijā šodien ir Black Friday un visas preces ir nenormāli lētas. Parasti šīs austiņas iet no 269.99 līdz pat 329.99 (383 līdz pat 470 in euros). Protams internetā var nopirkt par daudz lētāku cenu nekā tieši no veikala ,bet šādas preces nekad no interneta neņemu. Dabūju arī 2vu gadu garantiju tākā tas ir sweet.
     

    Līdz šajai dienai man arī bija Beats Studio headphones ,bet tikai vecā versija. Nopirku šīs austiņas pirms diviem gadiem un nokalpoja ideāli līdz šai dienai. Tajā laikā par austiņām samaksāju 189.99 (269 euro) .
     

    Gribēju prasīt kādas austiņas jūs velkājat ikdienā un cik jūs max tērētu par tādām lietām ?

    • SkitsVicious
      0

      Pioneer SE-CL711-W . Max 30 eiro.

    • Anarhists
      0

      Lētās maksimas austiņas, kalpo, jau otro gadu.

    • Zaker172
      +4

      A kapēc tu nenopirki labas austiņas?

    • Ričards
      +3

      Njam, man žēl tavu vai tavu vecāku naudu.

      • Lukijs
        +2

        Sony mdr-xb450 kamēr nesalabošu/nesamainīsu savus salūzušos beyerdynamics 350p. Līdz 150 or so nebūtu žēl izmest priekš kvalitatīvām hi-fi, beats tur noteikti neitilpst.

      • NoTitsNoFun
        0

        Man ir kkadas pa 40 eiriki ebay. Bluetooth, labakas nevar veleties. Nemestu ara tadu naudu prieks kkada ziimola.

      • mad
        +1

        Man ir kaut kādas ~5 gadus vecas Pioneer, kaut kāds SE-M390 vai līdzīgas, vispār austiņas lietoju reti, pilnīgi apmierina.

        Nez, tā kā austiņas īpaši nelietoju, domāju vairāk par 50 eur nav vērts par viņām atdot, par to naudu var dabūt tādas kas skan diezgan labi. Ja tiešām izdomātu nopirkt kaut ko no augstāka gala, tad droši vien skatītos uz audio technica vai bose, bet noteikti ne oranžas bietes lol biggrin_mini2.gif Neesmu mēģinājies Bose austiņas, bet zinot, kādas kvalitātes un skaļuma skana nāk no smieklīga izmēra Bose tumbiņām - I'm impressed. Beats skaņas kvalitāte ir apmēram vienāda ar Sony MDR-ZX100, bet cena atšķiras ~10 reizes.

      • Hibs
        0

        Lielās austiņas neizmantoju, izmantoju earphones. Šobrīd ir JVC FX11X-RB, ļoti patīk. Pirms tam bija phillips austiņas pa staķika uzlīmēm, salīdzinoši tās gan bija vājas, taču iztikt varēja.