KillyWilly miniblogs

  • KillyWilly
    0

    Čau visiem! Lēnām nāk eksāmeni klāt un vis pārējais, laigan laiks vel daudz ir, bet jāsāk intresēties par visu un nja, tāpēc nolēmu paintresēties, ko jūs Latviešu val eksāmenā stāstijāt runāšanas daļā un kā pašiem veicās, ganjau kad daudziem ir aizmirsies kas un par ko stāstījuši, jo gadi ir jau pagājuši, bet varbūt varat padalīties ar to ko labāk nevajadzētu stāstīt un kāda bija tā sajūta, kad nonācāt paši stāstītāja lomā un varbūt ir arī kādi intresanti notikumi.

    • PainFoinmr
      0

      Par savu hobiju.

    • Puis
      +2

      Nelamājies un neizmanto tos - ēee pirms katra teikuma, rokas gar sāniem, vai aiz muguras. Skaties vērtētājiem acīs, kad ar viņiem runā.

      • vampyre124
        0

        Kurš tev mācija rokas turēt gar sāniem vai aiz muguras, vislabāk ir žestikulēt, protams ja māk.

        Pareizāk, visu ar mēru, nav visu laiku jāvicina rokas, bet bieži noder lai izceltu vai akcentētu kadu noteiktu runas daļu.

        • Puis
          0

          Ja teiksi žestikulēt cilvēkam dīkdienim, tad sanāks pagalam neveiklas un dīvainas kustības. Bet protams žestikulācijas arī ir laba lieta, tik tas atkarīgs no cilvēka. Galvenais, lai rokas nav saliktas krustā, vai kabatās.
          Laigan man personīgi toreiz bija pilnīgi pie dirsas, ka tik nolikts eksāmens.

    • Heros
      0

      Mēs sēdējām, priekšā bija pārējie 4cilvēki, ar ko bijām grupā runāšanā, vajadzēja skatīties viņiem acīs, runāt bez pārtraukumiem un pēc tam uzdod loģisku jautājumu. Runāt loģiski, nevajag arī pārdabisku jautāt.
      Pats stāstīju par informācijas tehnoloģiju ietekmi ikdienā.

    • Reljefs
      0

      Stāstīju par savām veiksmīgākajām sacensībām. Iepriekš neko negatavoju, jo bija ez pz to atstāstīt.