Jocinsh miniblogs

  • Jocinsh
    0

    Kādam exiņa ir bijusi varžacs? Kā lai saprot vai ir or nav ? Nekad nav bijusi un īsti nezinu. Šodien staigājot kko sajutu pēdā. Domāju akmentiņš iekritis, bet nē. Uz pēdas, tākā kkas mazs uzpampis un, kad uzspiež, nedaudz sāp.
    No kā viņas rodas un kā tikt vaļā?
    Bet nu cerams, ka es maldos

    • Siamese
      0

      Aizej uz aptieku un paprasi speciālos plāksterus.

    • Wanted
      0

      Aizvakar tieši izārstēju, jau bija aizlaista. Vēlāk, ja interesē, varu uzrakstīt.

    • Kurbads
      0

      Bija, arī uz kājas. Liku viņai virsū tos speciālos plāksterus un turēju 3 dienās, tad atkal nomaina un tā visu laiku, bet man jau vienu brīdi bija apnicis ar viņu pisties, tādēļ kādu laiku neko nedarīju un pēkšņi man viņa vienkārši pazuda..

    • gery
      0

      Man ir bijušas 2 uz plaukstas nedaudz padedzināju pēc 4 ned pazuda sāpīgi bija ,bet poh. (Padedzināju ik pēc 3-4 dienām jo likās ka viņas atkopjas.)

    • Lord Eddward
      0

      Epitēlija inficēšanās ar noteiktu vīrusu noved līdz paša epitēlija augšanas izmaiņām, radot 'uzpampumu' un pastiprinātu pārragošanos. Tāpēc arī iespējama arī pēkšņa izveseļošanās (imunitāte izolē un pati iznīcina inficētās epitēlijšūnas. Protams, plāksteri un noeiktas ziedes paātrina un sekmē atveseļošanos. Iespējams arī iznīcināt tajā vietā šūnas (ķīmiski ar skābi, piededzinot, izraujot). Nedrīkst jaukt ar epitēlija atslāņošanos un ūdens rašanos (blister angliski, neatceros kā latviski sad_mini.gif )
      Veiksmi iznīcināt to mošķīti biggrin_mini2.gif