jurisjanis10 miniblogs

  • jurisjanis10
    +21

    Sveiki jauniesi! nu jau gandriz pusgadu sezu Riga un sauju no teikas cauri centram gandriz vai lidz lidostai uz darbu un esmu baigi aizdomajies par to ka nu cista man patik busi autobusi trolejbusi. Jums kadam neliekas vini ka pievilcigi transportlidzekli? Pienemsim tagad jaunie trolejbusi garie kas ir izskatas diezgan sexigi. protams rigas satiksme hujovos krasojumus liek trolejbusiem, tas tiesa bet citadi vini ir diezgan lielas koncas :
    Es pahodu gribetu sev sitadu bet ka privato masiinu. Nosedinatu vinu nedaudz zemak un uzliktu tadus ne parak izcelosus diskus un butu priecigs lepns par sadu transportlidzekli. Patik skatities ka vini slid ta lenam pa visu ielu ar lielu likumu lai ierakstitos likuma. Ir jau arsana ar parasto busu, tadu pat varetu kautkur sazimet lidzigu nu to kipa viendaligo trolejbusu, bet nu man kautka vairak patik 2 daligie trolejbusi. Nezinu kas man ar to bet ka nu kuram gaume. Es ta pamekleju kkadas pic atradu piemeram so Rekur busam vienigi sarkani diski kas ir dirsa stulbi. Vajag tadus pelecigus diskus un peleku visu trolejbusu bez sudainiem uzrakstiem. Ja vel 2 daligais garais, tad man tads baigi patiktu. Un ja domat par tadu vel ir viens bet padomat par to ka tad vins glau gala brauktu.. Ka butu ja Latvija atlautu iegadaties sadus transportus privati? Dirsa jau butu, ja pa to strikji kur brauc satiksmes busi es ar savu garo brauktu un pistu satiksmi, bet tomer galvenais jau ir tas ka kaifs braukt ar ko tadu. Tie parastie Skodas busi man nepatik isti un tie Delfinu busi, bet mercedes jau sataisijusi diezgan labus trolejbusus. Ne nu labi, augstak liktais delfinu buss ir konca tikai ka jau teicu japieliek roka.


    Vecie loti labi izskatas Lieli riteni, varetu but labas izmaksas ari tadu uzturet bet toties labus kratigus diskus var uzkramet. Solarisus esmu ieradis saukt par tiem delfinu busiem ta logo del . vot rekur sitadu es gribetu tikai sedinatu un peleku viscauri nu labi var jau pienemsim citu krasu ari, bet vislabak varu izteloties peleku ar tadiem neitraliem pelekiem gaumigiem diskiem.

    Ja mes ta skatamies ka piemeram kadam patik tur jaunais nissan gtr un citi muskuli vai hrenvin zin kadi bmw utt, tad es nemtu sadu delfinu busu jauno, bet ja skatamies uz vecajiem, tad sitiem busiem ir arii loti seksigs modelis vecais trolejbuss. Starpcitu Rigas Satiksmei tadi ne viens vien ir: vinjsh starpcitu ir tads 1 arii specialais macibu trolejbuss, esmu manijis ka sez taka ar instruktoru un brauc pa pilsetu mos eksamenu liek vai kaa hz, bet nu tadu atrestauret pilniba un buutu konca. Visu to pasu, nosedinat, sataisit visu lai necikst ka visi vecie sobrid un tad ripinat pa ielam ka kings. Ko sakat?

    • Brutgans
      0

      Nice

    • Reljefs
      0

      Piekrītu

    • jurisjanis10
      +1

      Ne nu es saprotu sitais ir diezgan nereali jo ka tad tas buus. Riga jau tagad ir aizpista ap 17 ar korkiemun ja vel es 1 pats brauktu tada liela busa uz majam, tad butu baigais vaks Riga. noteikti ir vel citi kam patik lielie transporti. Es zinu ir tadi, kas interesejas par vilcieniem un uznem bildes, jo redz vilciens ir tomer kautkas nerealaks un viss ko vari izdarit ir tikai pozet ap un ieksa vinaa = D

  • jurisjanis10
    +1

    labvakar! sodien atbraucu atpakal uz Latviju. biski pastradaju arzemes tagad tad chillins bet nu gribeju pavaicat vai jums ari ta ir ka karojas pavasaris nereali? isteniba pavasaris tada shtelle ir vins smarzo reali es cik atceros to forso gaisu pavasara kad uzspid pirma saulite. netieiksim ka vajag siltu bet tadu vieglu veejinu un sildosu sauliti jo tad kad pavasaris ir klat un kokiem lapas tikai aug tad ir tik forss gaiss ne velti cilvek i saka saslimis ar pirmo pavasara gaisu ka nenak majas. vaitad ta nav?

    • PainFoinmr
      0

      Gadalaiki mani neietekmē. Tik zb, ka auksts dažreiz.

      • jurisjanis10
        +2

        Ne nu sitais sals isteniba diezgan drankigs. izej ara kko pachilot a iesnas klat jau pec 30 min. cimdi ar janesa jo pa defu citadak kabatarokas jaliek. vasara tur huj citreiz uznak tads karstums ka ara nevar iziet. rudeni vienkarsi viss dirsa slaps dublains bet pavasari tik kolosali ka nokust un izzust sniegs un zalite sak augt un tads viegls veejins puus. vel tie putni kas sak dziedat. no rita piecelies un dzirdi ka ara civina. vienigais tas vairak tadas mazakas pilsetas noteikti

    • iTweekz
      0

      Ja tu to pastāsti tā , tad jā , atsvaidzinošs gaiss prasās mazliet.

  • jurisjanis10
    +4

    Yoo, man te tada kjibeliite. karoce sikais bralis pieskreja klat un paradija ka vinam zobs izkrita un stastija ka vinam ideja piekert zobu feju pa nakti iedot pizdi un atnemt vairak naudu un paturet zobu.
    gribeju teikt ka dzive tadi naudas bugi nav bet tai pasa laika negribas teikt ka muterite naks. vins ir stulbs un sacerejies ka sakras ta naudu daudz un istaba ir tumss, nebrinos ka vins ari ta izdaris. ko man vinam teikt?

    • dzedajs
      +6

      Jus jau gulat viena gulta tapec nenaks feja

      • Lukijs
        +1

        Kas tā par paaudzi ka jau taisās dot pizdi zobu fejai, senāk gāja gulēt ar cerību tikt pie šekeļiem.

      • Oxymoron
        +1

        Kāda tavam brālim tautība?

      • jurisjanis10
        +3

        Uz mezu uz mezu ... uz mezu malku zaget
        cirvis zaagis ratos un pats pa virsu kratos

        • ciems13
          +4

          Anyway labākas lirikas par tām, ko citē @TheMachine

          • skinnyboy
            0

            Cirvis zāģis ratos, zirgam dirsā skatos *

          • Arnis
            0

            Man kaut ko tādu citreiz mamma saka.

          • jurisjanis10
            +8

            puisi nak svetki. pienacigs laiks klausities normalu muziku nevis narkomanu sudus.
            aldis dregeris par piemeru


          - 1 - 2 - 3 - 4 -