PainFoinmr miniblogs

  • PainFoinmr
    0

    Sheit te laukjis prasa paliidziibu pilseetniekiem. Cik ilgi, kaadaa temperatuuraa mikrovilnju kraasnii jaacep zivju pirkstinji. Kaa arii iesakat latviesu tastatuuras aplikaaciju, luudzu.

    • Kristiāns S
      0

      Cep uz pannas or gtfo.

    • Pampox
      +2

      Zivju pirkstus sildot mikrenē tu dabūsi atsaldētu zivju masu panējumā. tas nav garšīgi.

    • Space
      +1

      AnySoftKeyboard

    • PainFoinmr
      0

      Such is life for me. Ja buutu iespeeja cept, neprasiitu. Nu tad cik ilgi mikrenee?

      • Pampox
        0

        Takš tu durik. mikrenē zivju pirkstus neviens necep. tas tā nestrādā!

      • Shattred
        0

        Uz kastes nav? Cik reizes esmu skatījies - vienmēr bijis.

        • mad
          0

          Un cik reizes tu esi gatavojis zivju pirkstiņus mikrenē? shura.gif

          • Shattred
            0

            Tur jau tas, ka ne reizi, jo man mājās tāda nav; es vienmēr tos esmu cepis, bet cik esmu skatījies - vienmēr bijuši norādījumi cik ilgi cept mikrenē, uz pannas un(laikam) krāsnī.

      • mad
        0

        Pasildi 3 minūtes > pagaršo. Atkārto tik reizes cik nepieciešams lai saprastu, ka sanāk sūds, izmet ārā un uztaisi sviestmaizi.

        • Shattred
          0

          Manuprāt, tu nenovērtē mikrenes efektu. Pirmās trīs minūtes būs tik cik vajadzēs lai ataldētu, bet pēc nākamajā trīs, manuprāt, jau būs pārgatavojušās un šķidri pirkstiņi. Un nav jānobeidz ēdiens ;__; you have to cherrish it.

      • e35
        0

      • PainFoinmr
        0

        Karsti, neizjukusi, bet nav garshiigi. Protams, eedami ir. Un liels paldies @e35