Susuris miniblogs

  • Susuris
    +5

    Sāku brūvēt alu. Pirmajā reizē mazā daudzumā, bez īpašiem katliem. Jācer, ka izdosies, un nākamajā reizē varēšu ķerties pie 20 l tilpumiem. crazy.gif

    • Le Mambo.
      0

      Veiksmi!

    • mad
      0

      Pēc tam lūdzu detalizētu atskaiti, par procesu, un pats galvenais - rezultātu smile_mini.gif

      • Robii
        0

        Kad varēs iemēģināt?

      • Susuris
        0

        Biju pārsteigts, cik daudz informācijas par to visu darīšanu iespējams atrast latviski! Izrādās, ir entuziasti, kas paši pat rokasgrāmatu uztaisījuši un par brīvu internetā ielikuši. Alus būs dzerams pēc 2 nedeļām, bet es jau tagad nevaru nociesties. smile_mini.gif

        • Hibs
          0

          Vareni! Man nepatīk uzprasīties, bet šausmīgi interesē, kā garšos tas tavs pašdarinātais. Cerams, ka labāk par brūķiem.

      • Niggah
        0

        Draugam vecāki nodarbojas ar alus un vīna raudzēšanu. Jāņos sanāca noprovēt. Teikšu godīgi - baigi garšīgs.

      • Persepolis
        0

        Veiksmi. Gribētu gan zināt, kā garšo tā manta.

      • Dawgora
        0

        Es laikam palieku pie kandžu. Taisam ar tēvu uz svētkiem connie_mini_huh.gif Tas ir mazliet vieglāk, bet tajā laikā arī bīstamāk. Lielāka iespēja dabūt metilspirtu, nevis etilspirtu (tas bija domāts par alu atšķirībā no kandžu). Savējies sapratīs ar ko metil atškirās no etil.

        • Eduards
          0

          Man draugs ar medicinisko taisa, teiksu, ka sanak pat loti garsigi.

        • Susuris
          0

          Tur vienkārši jābūt ķīmiju drusku mācījušamies. Metilspirts jeb kokspirts ir inde un niecīgs daudzums organismā tevi nomirdina. :/

          • Dawgora
            0

            True, bet tomēr metilspirts ir normāls priekš procesoru tīrīšanu un citām tīrīšanas lietām.
            cik atceros 3 ml un tu esi akls.

            Bet normāli garšo Kandža 70%, kurai klāt ir pielikta kafija un tad pārfiltrēta crazy.gif Var jau pat mēģināt uztaisīt absintu, bet vajag pārējās detaļas... bet tāpat izdevīgāk uztaisīt nekā nopirkt. no 20l kannas sanāk 3l kandžas kura ir 70% .

          • Eduards
            0

            Panem vnk medicinisko, ielej burka ar kompanu, panem termumetru, to specialo un skaties cik gradi. Ja par maz pielej vel medicinisko, ja par daudz pielej vairak kompatu. ja ir virs 40 zbis ar uzkozamo. Un vel ja kompatina ir apaksa ogas, tad tas ogas est vispar ir ...

      • Eduards
        0

        Pašbrūvetais alus ko esmu dzeris, garšo labi un nes nost ari pec pāris glāzitem.

      • Susuris
        0

        Atjauninājums: Esmu nosvīdis un viss saldi smaržo pēc iesala (diedzēti miežu graudi).
        Šitais labums nedēļu rūgs, bet pēc divām, cerams, būs galdā liekams. Tas izskats vēl krietni mainīsies, ja tic receptei.

      • obsidian
        0

        Tiešām gaidīšu to brīdi, kad tu to pagaršosi. biggrin_mini2.gif