xunks2 miniblogs

  • xunks2
    0

    Pasūtīju datora komponentes 1a.lv otrdienas vakarā... ar piegādi uz mājām ar dpd kurjeru, atlaide piegādei ( maksa par piegādi 0.99eur )
    piektdien no rīta pamanu, ka 1a.lv zem maniem pasūtījumiem cena mainījusies par 11eur uz augšu ( pielikta piegāde par 11.99 , kaut vai pirms tam tā bija 0.99 )
    Zvanu, prasu, kas par lietu, atbilde - pārsūtiet epastu ar summu par kuru bijām vienojušies, atnāk vēstule ar atvainošanos un ļauj izvēlēties preci tās vērtībā un nogādās bez maksas uz manis norādīto vietu..

    Bet galvenais, ka piektdien paciņa ar komponentēm netika atsūtīta...
    uzrakstīju uz epastu, sazvanīt arī nav iespējams, jo, viņi atbild tikai no 9.00 --18.00 darba dienās.. ja viņi preci piegādās pirmdien es 99.9% droši zinu, ka nebūšu mājās un preci DPD kurjers kādam citam manam ģimenes loceklim noteikti nedos.

    Labi vien ir, ka izvēlējos pēcapmaksu!
    ko darīt ?

    TL;DR
    1. Mainīta cena bez normāla pamatojuma.
    2. Prece nav piegādāta paredzētajā laikā.

    • mad
      0

      Kāpēc domā, ka nedos kādam citam? Vēl jo vairāk ar pēcapmaksu..

      • xunks2
        0

        http://www.dpd.com/lv/sakums/sanemsana

        Paku izsniedz tikai adresātam, jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, jāparakstās ar manu vārdu.

        • alberts00
          0

          Ja viņi vēl nav izsūtījuši norādi vēl kādu adresātu

        • lvmazaafakaa
          0

          Atstāj pasi mājās.

        • xunks2
          0

          @alberts00 paciņai bija jāatnāk piektdien, sen jau ir izsūtīts ( atnāca arī ziņojums no 1a.lv uz telefonu un epastu ), ja paciņa būtu arī piektdien atnākusi, pats arī būtu saņēmis..
          @lvmazaafakaa jā, protams, mana mamma izskatās līdzīgi man un piegādātājs būs tups un nepamanīs atšķirību starp vīrieti un sievieti + 30cm auguma atšķirības no pasē norādītā.

        • Silniex
          +1

          *mammas joks*

        • Castiel
          0

          @xunks2 vecāki arī var saņemt tavu paciņu, pat bez tavas pases, ja protams viņu pasē tu esi pieminēts kā viņu bērns biggrin_mini2.gif
          Man vecāki ir saņēmuši manu sūtījumu pat ar pirmsapmaksu, viss ok.

        • xunks2
          0

          @Castiel šajā gadijumā esmu ierakstīts tēvam pasē un viņš arī strādā šajā laikā.

          kā arī ja būtu zinājis, ka beigu beigās man ir jāmaksā ~~1000%~~ uzcenojums par piegādi būtu izvēlējis kādu pakomātu vai kādi vēl tur tie piegādes veidi bija iespējami.

        • xunks2
          0

          @pankijs, tie 11eur man īsti neko nenozīmē, bet cik vairs es drošs varu būt, ka paciņā nebūs brāķētas preces pēc šāda servisa ?
          vajadzēja ņemt no citurienes.. bet detaļas jau nākamnedēļ otrdien vajag.

    • xunks2
      +1

      Beigu beigās kaut kā izraušos no darba, lai savāktu paciņu, un uzzināšu, ka esmu nopircis bildes ar videokarti un barošanas bloku. biggrin_mini2.gif

      • Shattred
        0

        Es gan neesmu saņēmis nekādas dārgās preces, tik šmotkas ar piegādi, bet ne reizi man nav prasīts, lai parāda personapliecinošu dokumentu. Arī vienam pazīstamajam, kurš saņēmis dārgākas elektropreces ar piegādi pie durvīm, nekas nav bijis jāuzrāda. Tik tas, ja saņēmējs norādīts vīrieša vārds, tad būtu grūtības ar to ja sieviete to vēlētos saņemt.

        • mad
          +1

          Man kādreiz arī laptopu un citas vērtīgas lietas sūtītas no ebay ir mātei devuši, neredzu problēmu. Parasti prims tam piezvanija lai saskaņotu piegādes laiku, pateicu ka pats nebūšu visu dienu, lai atdod kādam kas ir mājās - ne reizi nav bijuši iebildumi.

          • Shattred
            0

            Āh, jā. Jau aizmirsu, ka viņi arī iepriekš piezvana! Tad jau mierīgi pasaki, kā @Mad - nebūsi mājās, lai atdod X personai.

          • mad
            0

            Atcerējos, ka Latvijas pasta ekspresspasts gan vienreiz atstāja aicinājumu, laikam paku viņi citai personai nedod. Dabuju pēc tam zvanīt, lai ved man uz darba adresi. Tas laikam atkarīgs no piegadātājiem. Bet nu tas bija tikai viens gadījums.

      • Ričards
        0
        Citāts:
        preci DPD kurjers kādam citam manam ģimenes loceklim noteikti nedos


        Tu klūdies. Mana māte ir saņēmusi manas pakas n-tās reizes gan no DHL, gan no DPD. Un viņai pat uzvārds nesakrīt ar manējo.

        • xunks2
          0

          Oki doki, tad jau viss ok, vienīgi cerams, ka ar precēm kuras pasūtīju viss būs ok un nebūs tā, ka videokarte ir sadalīta pa reizinātājiem, pirmo reizi no 1a kaut ko pasūtu, bet pēc atsauksmēm no exs, liekas, ka vajadzētu būt ok.