STEAM

• Worst
    -1

Tikko hacked manu steam profilu. Kāda iespēja dabūt atpakaļ? Aizrakstīju jau supportam. Vai kāds vakar spēlēja ar mani CS:GO, varbūt redzēja ko dīvainu?? Es vakar nebiju CS:GO spēlējis visādus privātu iemeslu dēļ. Nu fuck, kā var šitā ņemt un hackot? Dators arī nav vīrusains, nekādos saitos neesmu īpaši līdis ar steam loginu. Bļeģ, zajebal..

Es pat nevaru atrast savu profilu caur mājaslapu, ID laikam nomainīts..

• PainFoinmr
      0

Raksti supportam.

• Worst
        0

Jau darīts, pats pirmais, ko darīju.

• Jānis
      0

Tavs acc bija away, tas arī viss.

• Worst
        0

Kā away? Es vakar vēl visu dienu biju pie PC. Wtf.. Varbūt kāds spēlēja citu spēli ar mani vai redzēja manu profilu spēlējam citu spēli?

• Jānis
        0

F listā nav vairs.

• Worst
          -1

Grupas vari pārbaudīt? Es tur biju laikam tajā Latvians grupā, Exsa grupā..

• Jānis
            0

Kurš tev lvl bija?

• Worst
              0

Augstāks par 20. Kaut kāds 23, 24 vai 25.

• Jānis
              0

Latvianos nav vairs.

• shevijs
      0

Pirms 30 minūtēm spēlēji CS;GO, uzaicināju tevi un līdz ar to tu pazudi no onlaina.

• Worst
        0

Wtf?? Tad tas reāli notika tikko vai? Man nebija nekādi invite, es vienkārši gribēju ieiet steamā un rādija nepareizu pw, uzreiz gāju e-pastā, itkā viss okay, varēju ieiet, un pēctam cenšos dabūt to kodu, lai pw varētu nomainīt, un nesūtīja 2-3 minūtes (parasti uzreiz atnāca) un tad es rakstīju steam supportam.

• EsmuJauniņais
      0

Jūtu līdz sad_mini.gif

• Worst
      0

Paga, ko??!?!?!?!?!/
      VAC ban!?!?!??!?
      Kā, ko? Wtf???

RIP my profile.. No supporta vēljoprojām nav nekādas ziņas..

• HenrihsT!
        0

Apsveicu

Btw kas bija uz acc vērtība ~?

• Worst
          0

Kaut kādi 5 eiro, awp grafīts (factory new), ak red laminate, splash stattrak, ak blue laminate un vēl kaut kādi ļevie skini par nepilniem eiro.. Un arī 80~ spēles, kuras daļa bija no bunduļiem, daļu pats pirku..

• Swarley
        +3

Ehh, žēl tevis. :/

• Worst
          0

Man reāli bija po**j par to, ka tur bija kaut kāda nauda un kaut kādi itemi (cik nu liela vērtība), būtu vismaz dabūjis atpakaļ un turpinātu spēlēt, bet dabūt VAC banu.. Nu b**ģ.. Tagad CS:GO varu aizmirst..

• Mahjarrat
        0

Kāds kurš tevi ienīst ir dabūjis tavu acc. Tavs niks ir: Lolumadbro? Izmests no mana f-lista arī. Žēl. Sms pls.

• Creepa
        0

Heh, veiksmi. man nācās gaidīt kādas 4-5 dienas lai dabūtu back. sad_mini.gif

Izlasiju, ka VAC ban, nu tad vispār gg.