STEAM

• Rifelz
    0

Klana biedrs uztaisīja mazu klipu par mani

• Jānis
      0

Tīri neko.

• Mahjarrat
      0

Uzreiz nāk prātā: Nice Aim.

• Rifelz
      0

Nākošais būs mūvijs, tas būs uz 3 minūšu garumu, klana biedram maza pieredzes pagaidām editošanā.

• SuPeRgOvS
    0

Nafig Cauzey sviestā sagāja?

#SlowPoke

• shevijs
    0

Šim te varu atdot 50% kuponu, kādam vajag? Bet nu, ja patiešām gribi pašu spēli...

• Earthquake
    0

Ko vajadzēja ierakstīt, lai cs man būtu pa pilnu ekrānu, ir tā ka malas ir melnas, atceros ka kaut kas bija jauzraksta un tad ir pa pilnu ekranu

• alberts00
      0

Ja tev ir 16:9 ekrāns, bet tu spēlē ar 4:3 rezolūciju, tad izmaini iestatījumus uz "Widescreen" uz izvēlies jebkuru 16:9 rezolūciju.

• Earthquake
    0

Kopš vakardiens @cs1.6 fps nokrities uz 20, parasti bija 80-100. Var tur kko darīt lietas labā, vai būs jāsāk caur non-steam cs spēlēt ?

• S J
      0

Protams, ka tur var darīt kautko lietas labā, bet tu to tāpat nemācēsi. Tāpat vien tādi fps dropi nav. Padomā, ko esi instalējis.

• Brutgans
        -1

Ctrl+Alt+Delete un tad right click uz cs, iestatīt prioritāti uz visaugstāko, tad atslēgt UAC virtualizāciju vai ieslēgt, nu kr4 uzspiest uz UAC biggrin_mini2.gif

ceru ka saprati biggrin_mini2.gif

• shevijs
          0

Sāc ar pārinstalāciju un pareizu konfigurāciju.

• RolX
        0

Red Orchestra 2 ir tiešām forša spēle smile_mini.gif

• Oposite
          0

Stāv steamā nespēlēta biggrin_mini2.gif

• Mahjarrat
          0

Man arī ir Steamā, neesmu spēlējis, tāpat kā visas pārējās Humble Bundle spēles biggrin_mini2.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 247 - 248 - 249 - ... - 294 - 295 -