STEAM

• breikeris
    0

Nopirku vakar GTA IV, šodien itkā visu sataisu, bet kad prasa ievadīt CD key es ievadu un parāda ka nepareizs.. ;S

• Rifelz
    0

problem solved.

• breikeris
      -2

Būtu pagaidijis atlaidi un tad pircis Cs 1.6 -,-

• Rifelz
        0

Nesajauci..?

• shevijs
        0

Jā, gaidīt gandrīz 2 mēnešus, lai nopirktu spēli par 2 latiem lētāk. biggrin_mini2.gif DD
        Loģika = 1 | Es = 0

• WYM?
    0

Ir vērts maksāt 6.03 Ls par GTA IV + GTA IV : Episodes from Liberty City? Nekad neesmu spēlejis vispār GTA IV un nezinu tāpec vai ir vērts pirkt un laika pārbaudīt nav. Pēc 3H akcija beidzas. sad_mini.gif

• breikeris
      0

Hah, tieši tikko nopirku viņu biggrin_mini2.gif

• breikeris
      0

Un domāju, ka JĀ ir tā vērts, es galvenokārt nopirku tāpēc, ka varēs normāli uzspēlēt GTA:IV MP, un ir arī abi papildmodi.

• shevijs
      0

Es par 8 vai 9 latiem dabūju pilnīgi visu GTA paku. -,- Protams, tas bija uz summer sale.

• HenrihsT!
      0

Cik maksā Dota 2 gifs?

• Athe
        0

Street price nepārsniedz 5eur atm.

• HenrihsT!
          0

Pa cik no eksiešiem var dabūt?

• alberts00
            0

Atm?
            Tas bija pirms kādiem 8 mēnešiem hihi.gif

• shevijs
          0

Kā tad tur ir ar TM2 uz Steama, cik meklēju google, nekur nekas officiāli nav, vienā lapā viens datums, otrā cits, trešajā jau cenšas iestāstīt, ka ir nopērkams Steamā.

• PainFoinmr
          0

http://www.steamgifts.com/forum/yjO4B/free-games-on-ubisoft-shop

Kāds ir mēģinājis? Kā darbojas?

• arvo95
            0

Labi darbojas, dabūju sev Mad Riders un Babel Rising.

• Jānis
            0

Meeeh, man trūkst 10.05$ lai varētu tikt steamgiftos..

• arvo95
            0

-10€ (on possibly any game) in UbiShop using code UBIPGW10, 1 use only per account, should be valid for this week, not sure about exact expiry date and country availabilities.

Mad Riders - Babel Rising+DLC - R.U.S.E.+DLC's - Bloody Good Time - Zeit2 - Shoot Many Robots

Are steam keys, post if you know other games that are redeemable on Steam and i will update the list., also games have different prices for every region, as example Italy has R.U.S.E. for 9.99€.
            No PayPal-CC informations required if you put the coupon at checkout and your order is Free.

Confirmed for working in Croatia-Italy-Austria-Ukraine-Finland-Slovakia-Spain-Belgium-Portugal-Germany-Bulgaria-Romania-Hungary-France-Israel-Czech Republic-Bosnia & Herzegovina.

Teksts, kas ir rakstīts tajā topikā.

- 1 - 2 - 3 - ... - 271 - 272 - 273 - ... - 293 - 294 - 295 -