STEAM

• Athe
    0

Ja kādu interesē, tad nesen dabūju Natural Selection 2 un CS:GO. abi gifti. abi pašam nav vajadzīgi, tāpēc ja kādu interesē, tad varat izteikt piedāvājumus smile_mini.gif

• shevijs
      0

Cik prasi par GO?

• Athe
        0

50m.

• shevijs
        0

Tak nespēlēju, cik uz ibanku prasi?

• RolX
      0

Man ir tāds jautājums - man uz brāļa konta ir mazliet naudiņas. Vai var izdarīt tā, ka viņš nopērk kādu itemu un atsūta man, un tā aktivizēt tf2? Uz mana konta ir tikai CS:GO.

• Rufus
        0

Ja tu nopērc uz sava konta caur viņa karti tad jā.

• RolX
          0

Viņam uz steam konta ir nauda. Nē, nu var jau no viņa kartes, bet būtu forši pasūtīt no viņa konta, jo ne es, ne viņš tuvākajā laikā nekādas citas spēles pirkt netaisāmies.

• Rufus
            0

Tā nevar.

• Mahjarrat
        0

Jautājums, vai ir spēles @ Steam iespējams Mainīt? Caur to steamtrade or something.

• Thzaarcow
          0

Ja tev ir kā gifts,tad jā.

• Mahjarrat
            0

Skaidriņš. Moš kāds grib man uzdāvināt Torchlight 2 apmaiņā pret Kautko, ko viņam vajag, varu piedāvāt kautko no RS un vēlkautko biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif

• Athe
          0

Par cik lielu daudzumu rspg iet runa? iespējams, varu dabūt.

• pumasiK
          0

Tātad man ir jautājums, ja man ir spēles grid disks, bet tur nav cd key? Ko darīt? Tas disks pirkts kaut kur pirms gada vai vairāk. Un es to spēli gribu pievienot steam, bet tur prasa steam key.

• Danalabi
            0

Uzraksti supportam. Moš palīdzēs.

• pumasiK
              0

Jau uzrakstiju, cerams ka kkas izdosies.

• mad
            0

Labi, ka kaut kas kustās uz priekšu.

• C0ntract
          0

Kādam šeit ir "Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction"? Nesen iemainiju pret dažiem tf2 itemiem. Vēlētos some co-op uzspēlēt smile_mini.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 275 - 276 - 277 - ... - 293 - 294 - 295 -