STEAM

• shevijs
    0

Man vienīgajam ir problēmas ar skrīnšotu uploadošanu? Vairāk par vienu vienlaicīgi nevaru un to pašu pēc kāda piektā piegājiena, pieejamā vieta man vēl daudz...

• shevijs
    0

Esmu sācis spēlēt Half-Life, Steamā ir abu spēļu pakas, katram half life ir klāt visādas versijas, kā man īsti viņi ir jāspēlē, tagad spēlēju Pirmo HL, ko tad man pēc tam spēlēt? Uzreiz HL2? Tās pārējās versijas ir saistītas vai nē?

Būtu forši, ja kāds pastāstītu to secību, kādā kārtībā visi HL jāspēlē. smile_mini.gif

• pumasiK
      0

HL , Ep 1 Ep 2

• Cordell
      0

HL1, tad Blueshift un OpFor, tad HL2, tad Ep1 un Ep2.

• shevijs
        0

Super - paldies! smile_mini.gif

• PainFoinmr
    0

http://www.cdaction.pl/seriale/

Kādam no šejienes ir izdevies dabūt kādu spēli? Pēc 20 minūšu čakarēšānās ar reģistrāciju, man tas izdevās. Tad parādīja, lai dabūtu spēles, man jābūt polim. Kā apiet to sistēmu vēl?

• pumasiK
      0

Da lol ko tur nesaprast? Vnk Pirmais Logins tālāk emails tālāk divas paroles un viss.

• Athe
      0

Ja nemaldos, tad šos var dabūt tikai caur VPS un vēl ir risks tikt nobanotam.

• PainFoinmr
        0

Nobanotam steamā vai tikai tajā lapā?  Un kas ir VPS?

• Athe
      0

Ja kādu interesē, tad nesen dabūju Natural Selection 2 un CS:GO. abi gifti. abi pašam nav vajadzīgi, tāpēc ja kādu interesē, tad varat izteikt piedāvājumus smile_mini.gif

• shevijs
        0

Cik prasi par GO?

• Athe
          0

50m.

• shevijs
          0

Tak nespēlēju, cik uz ibanku prasi?

• RolX
        0

Man ir tāds jautājums - man uz brāļa konta ir mazliet naudiņas. Vai var izdarīt tā, ka viņš nopērk kādu itemu un atsūta man, un tā aktivizēt tf2? Uz mana konta ir tikai CS:GO.

• Rufus
          0

Ja tu nopērc uz sava konta caur viņa karti tad jā.

• RolX
            0

Viņam uz steam konta ir nauda. Nē, nu var jau no viņa kartes, bet būtu forši pasūtīt no viņa konta, jo ne es, ne viņš tuvākajā laikā nekādas citas spēles pirkt netaisāmies.

• Rufus
              0

Tā nevar.

• Mahjarrat
          0

Jautājums, vai ir spēles @ Steam iespējams Mainīt? Caur to steamtrade or something.

• Thzaarcow
            0

Ja tev ir kā gifts,tad jā.

• Mahjarrat
              0

Skaidriņš. Moš kāds grib man uzdāvināt Torchlight 2 apmaiņā pret Kautko, ko viņam vajag, varu piedāvāt kautko no RS un vēlkautko biggrin_mini2.gif biggrin_mini2.gif

• Athe
            0

Par cik lielu daudzumu rspg iet runa? iespējams, varu dabūt.

- 1 - 2 - 3 - ... - 275 - 276 - 277 - ... - 294 - 295 -