STEAM

• arvo95
    0

Well, got myself a nice steambox here. Palika dabūt tikai bezvadu peli un klaviatūru un xbox 360 bezvadu pults uztvērēju. And let TV gaming commence.

P.S. Techgore.

• Zaker172
      0

Pag, tas ir laptops?

• arvo95
        0

Nē, steamstation360 konsole un papildus kūleris augšā.

• Zaker172
          0

Stilīgi! Es arī tādu gribu!

• shevijs
      0

Kā jums patīk Steam Beta? Pāris dienas esmu palietojis, esmu jau apradis un +/- viss ir labi, tikai vajadzētu izdomāt kaut ko kompaktāku, kad parādās, ka kāds draugs ir publicējis screenshotu, pagaidām tas ievieš baigo nepāredzamību.

• S J
        -1

Valve nemāk objective-c. Man 4x nokrašoja stīms, kad option+tab spēles laikā.

• pee see cee
        0

Ir jau tāda lieta, ka var redzēt draugu uzņemtos screenshots.

• shevijs
          0

Izlasi velreiz...

• PainFoinmr
      0

Nebūs tā, ka ja es tajā steam greenlight visam saspiedīšu īkšķus uz augšu, man pēc tam liks šīs spēles pirkt?

• Rufus
        0

Lol ko?Kur tava loģika?

• PainFoinmr
      0

Vākt achievements ir jēga, vai tas ir tikai savām interesēm?

• Thzaarcow
        0

Neredzu tur jēgu.

• arvo95
        0

Absolūti nekādas jēgas, es mazliet TF2 achievementwhoringoju, bet tagad jau apnika.

• PainFoinmr
      0

Cik izdevīga ir tirgošanās? Piemēram, uz atlaidēm nopērkot kādu spēli, kuru tu nespēlēsi, paturēt somā un vēlāk iemainīt pret ko citu. Tas ir izdevīgi?

• Rufus
        0

Izdzveīgi-jā, bet vajag atrast pircēju konkrētajai lietas, kas dažreiz var būt pagrūti.

• pee see cee
        0

Ja kādai spēlei ir nesen bijusi atlaide, tad tuvāko mēnešu laikā var būt pagrūti atrast kādu, kas dotu kādu labu spēli pretī.

• WYM?
      0

Tikko uzzināju ,ka STEAM būs jauns dizains un pagaidām tas ir BETA stādija ,un nav piejams visiem.

• shevijs
        0

Man ir kaut kādi Steam bet 2 gifti, laikam būs jāapskatās, kas un kā.

- 1 - 2 - 3 - ... - 282 - 283 - 284 - ... - 299 - 300 -