STEAM

• shevijs
    0

Woohoo, beidzot summer sale, jau apspēju paņemt valve complate pack un Track Mania United, kopā 40 ls. Žēl, bet TMU bija tikai 33% atlaide, rēķinājos, ka būs 50% un sanāktu iegādāties vēl audiosurf un vvvvvv. Līdz 23. būs iBankā jāiekrāj vēl pāris lati, lai varētu iegādāties šīs 2 spēles. Tagadējā spēļu kolekcija. :-D

Varbūt iesakāt vēl kaut ko iegādāties un galu galā, ko paši esat iegādājušies? :-P

• Louth
      0

Es arī gribu TM, bet nu žēl biggrin_mini2.gif

• shevijs
      0

Nu tad beidzot dabūju arī audiosurf, tagad jāsakrāj vēl 2 ls priekš vvvvvv. :-D

• SuPeRgOvS
        0

Vvvvvv maksā 2Ls?

• Athe
    0

Man laikam neveicas. esmu manijis tik daudzus, kas dabuj dota2 un vēl pāris kōpijas un tas pats ar cs:go. pasen atpakaļ dabuju dotu, bet nevienu giftu, šodien dabuju cs:go, bet arī bez giftiem :/

• Thzaarcow
    0

Atsauksmes par The Binding of Isaac?

• Rufus
      -1

Sūds.Bet daudzi man nepiekritīs.

• alberts00
        -1

Tu pats esi suds

• Rufus
          -1

Tu tak esi totāls daunis.

• PainFoinmr
      0

Kāds grib uzspēlēt TF2 kopā? Vienam sāk palikt pārāk garlaicīgi.

• HenrihsT!
      0

Piemēram man uz steam ir Cs:Go beta versija, spēlēta daudzas h.Man ir iespējams ielādēt steam uz cita datora un spēlēt tur ar šo pašu acc?
      Ja nē es varu to spēli aizsūtīt citam?

• PainFoinmr
      0

Es nopirku Vessel. Katru reizi, kad cenšos palaist, man izmet erroru - ''Vessel.exe pārtrauca darboties". Ko man darīt? :C

• Danalabi
        0

Pārinstalēt, Restartēt pc, google it.

• PainFoinmr
        0

@ Steamgifts man teica ''validate files''. Kā īsti tas ir jādara?

Pārinstalēju jau, neiet.

• Danalabi
          0

Ja nemaldos. Uzspied uz tās spēles ar labo un tad properties or smht like tht. Un tur ir jābūt kaut kam par to.

- 1 - 2 - 3 - ... - 288 - 289 - 290 - ... - 299 - 300 -