STEAM

• Emesy
    +1

Ja nu kāds nezināja, varat katru dienu iegūt trīs kartiņas no steam, kā?
    > Dodies uz store
    > Paskrulē uz leju mazliet un tad tur būs šāds lodziņš
    >
    > Spaidi kaut vai visu laiku next game un izej queue trīs reizes lai tās iegūtu.

EDIT

> Kartiņas var iegūt vienu reizi dienā. wink_mini.gif

• kuben
      0

Kas ir trading cardes, jauns esmu steamā... nopietni

• Str Pure3D
        0

Sūdi , kuri maksā naudu .
        No šiem sūdiem vari taisīt "badge" un kačāt savu steama krānu jeb steam badge level .

• Str Pure3D
      0

Aizmirsi pateikt , ja nav 5lvl steam , tad kartiņas neredzēt kā savas ausis smile_mini.gif

• WYM?
    0

Šodien esmu pamanījis ,ka man ir kaut kāds custom rāmītis STEAM profilam. Izskatās viņš apmēram šādi: https://i.imgur.com/mVq6MXn.jpg
    Vēlētos zināt kāpēc man viņš ir? Vai viņš ir tikai uz STEAM Ziemassvētku brīvdienu atlaidēm? u.t.t.

• Mole
      0

Tas ir tāpēc, ka tu uzkraftoji christmas badgu, tas būs līdz 4. Janvārim.
      Starp citu ja tu kraftotu lielāku līmenī Tev sāktu parādīties vēl lentītes ap showkeisiem.

• H4rd
    0

Steam Winter sale sākas pēc aptuveni vienas stundas.
    Ir doma beidzot iegādāties Binding of Isaac: Afterbirth

• WYM?
      0

Plānoju noteikti iegādāties The Witcher 3: Wild Hunt. Tālāk jau redzēs pēc piedāvājumiem. smile_mini.gif

• PainFoinmr
        0

Vai tad tas ir confirmed?

• aluksnietis2
        0

Tikko sākās. ja kāds ierauga kādu labu local multiplayer spēli, tad padodat ziņu. ;D

btw. nav īstā vietakur postot, bet ja nu kāds taisās pirkt kādu spēli tajā sale, tad pm man un varu par drusciņ zemāku cenu dabūt.

• PainFoinmr
      0

Es gribu nopirkt XCOM: Enemy within (https://store.steampowered.com/app/225340/) Bet skatieties uz to joku - pats XCOM ar visiem 3 DLC sanāk lētāk kā šis viens DLC. Vai ir kaut kā iespējams nopirkt tikai šo lētāk? Un vai man base game būs inventorijā, ja es tomēr nopirkšu to paku?

• YOUNG THUG
      0

Uz ziemīšu sale būs vel lētāk? Pagaidām GTAV @steam -40%

• Heros
        0

Iespējams, bet domāju, ka turēsies tie paši 40% arī Xmas'os.

• Emesy
        -1

Nesen GTA V iznāca jauns update.

Diezgan interesanti tiem kas nav spēlējuši ilgi vai arī tikko sākuši spēlēt, daudz jaunu fīču, mājas utt, bet nu cik dzirdēts no citiem, un pats varu piekrist, biju vairāk gaidījis lietas no jaunajām mājām, un dizaina elementiem, ka spētu ko mainīt būtisku dizainā.

• fyperG
          0

G2a pa 30 eiro var dabūt

• R3flex
        0

Tagad pirātoju Euro Truck Simulator 2, bet ir doma nopirkt. Ir kāda iespēja, lai to piratotās versijas save file pārliktu un steam?

• Alt Child
          0

Not sure, bet iespējam var

• Emesy
          0

Save files man liekas var pārlikt jebkurā gadījumā, bet ja vajag, varu pārdot lētāk nekā no marketa wink_mini.gif Pats esmu nospēlējis vairāk nekā 100h, un labi pavadījis laiku braucot konvojā, dažkārt ārdoties un taisot mazus jokus/prikolus no ikdienas dzīvas un tas kas notiek apkārt. Worth it ja būs ar ko braukt kopā, vai atradīsi kompāniju braucot.

• R3flex
            0

G2a.com domāju nepārspēt cenā.

- 1 - 2 - 3 - ... - 29 - 30 - 31 - ... - 299 - 300 -