STEAM

• alberts00
    0

Varbūt kādam ir Bioshock Infinite cd-keys no humblebundle vai arī gifts?
    Apmainīšu pret Batman: Arkham City - Game of the Year Edition giftu vai arī kaut ko līdzvērtīgu.

• shevijs
    +1

Gandrīz nedēļu nebiju neko nebiju spēlējis, vakar iegāju uz pāris spēlēm rocket līgu. Pēc brīža jau skatos, ka Stīms man ir pieskaitījis ~98 stundas gameplay laiku rocket līgai pēdējās divās nedēļās. Kādam šādi brīnumi nav notikuši?

• EsmuJauniņais
      0

Heh, man tieši tas pats ar War Thunder, nezinu kā, pat īpaši neinteresē, bet nu vienu dienu man no 10h uzleca uz 170h, un pēdējās divās nedēļās bija kādas 100+h nospēlētas biggrin_mini2.gif

• Mahjarrat
    -1

Neviens negrib starbound uzraut? Esmu aizrāvies, inčīga spēlīte.

• Brushie
      0

Brīvdienās mby

• Alt Child
    0

Varbūt kāds vēlas uzspēlēt dirty bomb ? Vēlams lai spētu spēlēt competive un zina ko dara crazy.gif

• Miķelis
    -4

Nopirkšu skinu/skinus/nazi līdz 100 eur ar 50% atlaidi. Raksti pm vai steam. Vouchi manā blogā, ja neapmierina, izmantosim mm. https://steamcommunity.com/id/suurais/

• lvmazaafakaa
      +1

Sen jau būtu dabūjis valetu, tas ir ļoti reti kad legit cuvaks pardos pa tadu cenu.

• Miķelis
        0

Pērku, pirkšu ne dārgāk kā 50%. Nav svarīgi kad, bet esmu gatavs pirkt regulāri un salīdzinoši daudz.

• MGΡ 🏀
          +3

Lol gan jau pēc tam pats opskins pārdod xD

• line^
      0

Ko jus nopirkāt helovīnu sale?Es pats nopirku The Binding of Isaac un The Binding of Isaac: Rebirth.Cerams būs labas spēles.

• Kraftwerk
        -4

Priekš kam pirkt, ja var nokačāt for free

• milibs
          0

Payday 2, Arma 2 Complete Pack. Un vel Shadow of Mordor.

• Lukijs
            0

I Have no Mouth and I must Scream

- 1 - 2 - 3 - ... - 33 - 34 - 35 - ... - 299 - 300 -