STEAM

• 9000
    0

Kāds vēlas ietreidot manus 2 dota keyus treasure pa 2.80 eur katru pret jūsu csgo skiniem 5.40? Jums profits kaut kur ap 20-30 centi.

• LVG
    -1

Kāds vēl močī dayz modu?varētu uzrambāt.

• Emesy
    0

Hei, vēlējos pajautāt, ja tu pērc spēli diskā, officiāli, viņu ir kaut kā iespējams pārmest lai viņa būtu steamā kā official spēle?

• PainFoinmr
    0

https://store.steampowered.com/app/274170/
    kurš jau pre-orderoja?

• 9000
    0

Sveiki, kāds kam ir cs source steamā nevēlas family-share mani lūdzu? Gribās iztestēt kāds ir-ja iepatiksies- arī kādu laiku paspēlēt? Es domāju, ka par mani var galvot @lemonwave @Jānis @Earthquake @breikeris un daudzi citi, kuri nespēlē cs.

• Earthquake
      +3

Es tevi pazīstu ?

• 9000
        +1

Ne. cray_mini2.gif

• Hennesy
          0

Prosta nokačā krakoto nekas savādāks tur nav

• Persepolis
        +1

'ello lads! pēdējās dienās paspēlēju Hotline Miami un tagad gribētu, ko līdzīgu; indie tipa spēli. būtu arī forši ja varētu ieteikt spēli ar tikpat lielisku soundtrack.

un, lai nebūtu jāveido vēlviens ieraksts. mby kādam ir sanācis atrast, ko līdzīgu Heavy Rain?

• Lukijs
          +1

Heh, līdzīgu heavy rain, tuvākais būs Fahrenheit un deadly premonition ja netaisies pirkt konsoli. Ja gribi labus soundtrekus spēlēm ,sāc spēlēt jrpg

• shevijs
            +1

Vvvvvv ir lielska india spēle ar vēl lieliskāku soundtracku. smile_mini.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 67 - 68 - 69 - ... - 293 - 294 - 295 -