STEAM

• exers
    0

Aaa kads var aizdot 0,66 centus @steam?
    operation breakout ar 80%atlaidi un man pietrūkst sad_mini.gif

naudu atskaitīšu atpakaļ caur internetbanku vai steam 3 dienu laikā.
    PALDIES!

• shado2012
    0

Nopirku skyrim legendary edition, kā tur var mainīt valodu? man stāv angļu, bet gribas kādu random valodu, piem kā vācu? Ir iespēja to izdarīt?

• WYM?
      +1

Nomaini STEAM client valodu uz vācu un būs arī Skyrim un pārējas spēles vācu valodā.

• LVG
    0

Nesaprotu kāpēc es nevaru treidoties?itkā neko pircis vai darījis tādu lai dabutu 7dienu banu neesmu sad_mini.gif
    kas par vainam zinat?

• exers
      0

Ir rakstīts iemesls.

• Castiel
      0

A man sūda steams uzlika gift limitu.. es tagad varu spēles pirkt tikai sev, nevaru nopirkt kā giftu, met kautkādu erroru...Iečekoju gūglā un jā,patiešām, neesmu vienīgais kuram šāda herņa uzlikta. GABE NEWELS LAIKAM NEGRIB SKANOŠO.

• exers
        0

Cik liels tas limits ir? biggrin_mini2.gif
        bet tu jau tagad vari vnk naudu caur itemiem transferot.

• Cello.
      +2

Negrib kāds atvērt Chivalry: Medieval Warfare 4-paku par 1 eur vērtu skinu(jebkādu)?

• shevijs
        +2

Paldies!

• Cello.
        +2

Bumperino, ir vēlviena 4-paka.

• Athe
        +1

Es varu - athev

• shado2012
        0

Ir vērts pirkt Amnesia: The Dark Descent pa 4,02 eiro? vai arī tā spēle nav tā vērta?

• Cello.
          0

https://www.humblebundle.com/weekly nopērc šito uzreiz.

• shado2012
            0

Eu, toč, paldies, Tik kāds var paskaidrot kā tas darbojas? man 6 dolāri jāpārskaita vaiu kā?

• shevijs
              0

Pērc caur amazoni/paypalu/google walletu, uzreiz pēc tam saņemsi e-pastu un tur ar vienu klikšķi varēsi pievienot spēles savam profilam, iedot giftus.

• R3flex
        0

Nostaļģijai paņēmu šito, lai varē'tu kkādu SuperMario uzmaukt vai ko citu uz pc. The feels biggrin_mini2.gif  https://www.ebay.com/itm/141374752599?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&fromMakeTrack=true

- 1 - 2 - 3 - ... - 111 - 112 - 113 - ... - 294 - 295 -