Viss par hokeju

• krabz
    0

Ko sakat biedri? Gribat varbūt izīrēt un uzspēlēt? @kaems @extrime2005 @Ridiculus @citi?

https://www.ss.com/msg/lv/entertainment/sports/hockey-and-figure-skating/other/bbxmok.html

• kaems
      0

No nākamajām brīvdienām sākot esmu brīvs! smile_mini.gif Varbūt pat aizbraukt varēšu pats. hihi.gif

• Styrnucis
      0

Ekšelī sākot no februāra - I am in, ja vien kāds man var aizdot nūju. To uz Rīgu nevedīšu. Neesmu gan nekāds dižais spēlētājs, bet labprāt pabakstītos smile_mini.gif

• krabz
        0

Kurā pusē jo ķermeņa tu turi nūju?

• Styrnucis
          0

Kreisajā wink_mini.gif

• krabz
            0

Tad varēšu aizdot.

• SkitsVicious
      0

Nuu, varētu jau. Es piebiedrotos, ja zinātu, kā līdz turienei tikt. Kā tad spēlētu? Augstāk par slidām ripu nedrīkst celt?

• kaems
        0

Nebūtu prāta darbs to darīt, pieņemu, ka daļai nekas vairāk par slidām un nūju nebūs.

• krabz
        0

Ar vilcienu.

• SkitsVicious
          0

Pag, tā vieta atrodas Rīgā?

• kaems
            0

Tur ir rakstīts Imantā, apakšā arī Rīga. (-:

• SkitsVicious
              0

Es tak nezinu, kur Imanta atrodas biggrin_mini2.gif

• Styrnucis
      0

Bet es drīkstēšu spēlēt, ja es ~6-7 gadus neesmu īsti spēlējis vispār? Pirms pāris dienām atkal izvilku ārā nūju un ripu.

• krabz
        0

Kāpēc ne? smile_mini.gif Tas jau nebūs nekāds pč. Vienkārši prieka pēc! smile_mini.gif

• Styrnucis
          0

Vienīgi 9. februāris neder pagaidām. Pārējie februāra datumi šķiet ir brīvi smile_mini.gif

• Bodnieks
      0

Varētu gan. Tur gadījumā ar 15. autobusu ar nevar nokļūt, vai kurš gāja uz Imantu..

• krabz
        0

Ar 15 čista nē biggrin_mini2.gif

• Bodnieks
          0

Uj nu sajuka, 21 iet itkā uz imantu. biggrin_mini2.gif

• krabz
            0

Jā, bet vistuvāk ir vai nu ar vilcienu, vai ar 4. autobusu.

• Ridiculus
      0

Nekad neesmu spēlējis hoķi. Un slidas arī ir Rēzeknē. :/

• krabz
        0

Nu tad atgādā uz Rīgu. Kādreiz būs arī tāpat jāaiziet kaut kur paslidot!

• Ridiculus
          0

Nav manas slidas. It kā brāļa slidas, bet mums abiem, šķiet, der tās slidas. Neesmu mēģinājis tbh.

• kaems
      0

A kas tajā laukumā ikdienā apgrozās? Varbūt var kādu reizi saskrieties uzspēlēt ar vietējiem?

• krabz
        0

Īstenībā dažāda tauta. Neteikšu, ka tur ir slikts līmenis biggrin_mini2.gif

• Gek
      0

Es varētu. sen neesmu spēlējis, bet slidas man laikam ir. Nūja gan nav. Un, pieņemu, bez aizsargiem?

• krabz
        0

Ja tu spēlē uz kreiso, varu aizdot. Nu jā, protams, lielākajai daļai jau nebūs sargu, tāpēc jau neārdīsimies biggrin_mini2.gif

• Gek
          0

Jā, uz kreiso

• extrime2005
      0

Man arī vajadzētu kreiso nūju. Bet nekad neesmu turējis nūju uz slidām :/

• krabz
        0

Varu aizdot.

Edit:
        Nūju vairāk nav- visas aizrunātas sad_mini.gif

• Dzindzis
      0

Varetu braukt, tik negribas nuju un slidas vest uz Rigu.

• kaems
      0

Nu vienu uz kreiso es arī varētu kādam sagādāt iespējams, bet pagaidām nezinu 100%.

• Gek
        0

Piesakos!

• krabz
          0

Es jau atliku tev 1 biggrin_mini2.gif

• Gek
            0

Oh, ok

• Fidoo
      0

Ja tas būtu kādā februārī, piemēram, 22. vai 23., tad es piedalītos.

• krabz
        0

Jāskatās, jo manās interesēs(es pieļauju arī pārējo) ir savākt pēc iespējas vairāk cilvēku, jo tad arī attiecīgi būs lētākas izmaksas.

• Fidoo
          0

Vajadzētu aptauju, lai katrs no interesentiem uzraksta, kuri datumi viņiem darētu tajā pašā februāri un tad bez apvainošanās paņemt to datumu, kur būtu visvairāk cilvēku, bet nu jāpiesakās tā, ja zin, ka tiešām būs, lai cenas jau prognozēt laicīgi varētu.

• krabz
            0

Jā, pašlaik, es vienkārši cenšos apziņot pēc iespējas vairāk cilvēku. Jo no 6 cilvēkiem nav jēga...

• SkitsVicious
        0

22.februārī tak futzāls vai tad nebija?