Viss par hokeju

• pj sk1ll
    0

Šovakar 19:00 pēdējā grupas spēle pret pasaules čempioniem zviedriem, viņiem par spīti savainojumam tāpat stāvēs lundkvists. Pēdējo reizi pret zviedriem olimpiādē spēlējam 2006. gadā rīgā, kur 1:6 zaudējām, bet pēdējo reizi uzvarējām 2009. gadā 3:2 bullīšos. Prognozes??

• adidasiK
      0

Būšu reals, izredžu mums maz, bet es par skaistu spēli.

• pj sk1ll
        0

Pagaidām viss izskatās likumsakarīgi, ka pret stiprākiem un stiprākiem par 1 golu vairāk pasējam, bet nu tas nav nekas traks, jo pret čehiem un zviedriem maz izredžu. Pret šveici nospēlējam perfekti, ja neskaita tās pēdējas 10s. Tik nesaprotu, kāpēc vasiļjevu malā atstāja. Varēja kaut kādu cipu, bet nu prieks, ka gudijs uzspēlēs. Jāskatās jau kā uz 1/4, jo mums tiks kāds no grandiem

• Fidoo
      0

Bez tv3 varēs kaut kur pa tv redzēt?

• pj sk1ll
        0

Retv arī rāda

• Fidoo
          0

Lattelecom pakās ir tāds? Neesmu mājās un nezinu vai man tāds ir. Ir kkādi sporta kanāli 3 vai 4, bet hz, kas tie ir.

• Wanted
            0

Bezmaksas kanāls tas ir, jābūt

• Kambyz
      0

Es gan neteiktu, ka Šveice ir īpaši vājāka par Čehiem un galīgi neteiktu, ka baigi labi spēlējām pret Šveici.. Milzīga haļava, ka rezultāts bija tikai 0:1.. Protams, ka esmu ar LV gan priekos, gan bēdās, bet Šveices spēlē mūs vilka Masalis un veiksme.. Bija daudzi briesmīgi brāķi no LV puses gan aizsardzībā, gan uzbrukumā..

Attiecīgi mani interesē tas, kā notiek tālākās izspēles? 6 komandas tiek uzreiz 1/4 finālā, bet atlikušās 6 spēlē savā starpā un 2 labākās arī tiek 1/4 finālā?

• ★RTU☆
        0

Nu Šveicei arī veiksme netrūka, kad divas reizes pa štangu trāpījām. wink_mini.gif
        Un par izspēlēm saprati pareizi laikam.

• Kambyz
          0

Nu jā, protams, bet reāli tās arī bija vienīgās izdevības..

Bet Šveicei cik iespējas bija, bet reāli Masalis un veiksme glāba.

• adidasiK
            0

Es šaubos vai masaļskis stāves vartos, viss ticamāk gudļevskim dos iespēju. Labāk sagatavoties playoff'am.

• Fidoo
        0

Tālāk tiek katras grupas pirmā vieta un no pārējām komandām viena labākā otrā vieta. Tad atlikušās 8 tiek sakārtotas pēc punktiem un klasifikācijas mačs 5v12 6v11 7v10 8v9

• Aigars
      0

Nu Rīgā olimpiāde nenotika wink_mini.gif
      Domāju, ka 2:1 uzvara

• krabz
        +1

Kāpēc mīnusi šim komentāram? biggrin_mini2.gif 2006. gadā Rīgā bija PČ, nevis OS biggrin_mini2.gif

• Bodnieks
      0

Ja nemaldos, tad Zetterbergam ir trauma. Bet tāpat lieku maz izredzes. Bet nu kādu 1:3 varētu. Jācer vismaz uz skaistu spēli, gan no mūsu puses, gan Zviedru.

• Kambyz
      0

Jāskatās USA-RUS.. Varētu būt laba spēle crazy.gif