Viss par hokeju

• itsaprenk
    0

Paskatoties centru statistiku sezonā tad 5 no 7 centriem koeficients ir mīnusos un diviem spēlētājiem ar 3 un 9 spēlēm sezonā ir 0. Arī statistika nav no labākajām, jo rezultatīvāko centru Sabres aizmainīja uz Dalasu pret Stīvu Ottu, kurš arī nav slikts centrs. Tātad visticamāk Girgensons spēlēs 3. maiņā, jo pirmajā maiņā spēlēs Otts, otrajā Leino, trešajā Girgensons un ceturtajā Mccormicks un Gaustads uz maiņām, jo abi ir kaušļi.

• Funky
      0

Pēc vārda un uzvārdam,nepavisam pēc latvieti. Izklausās vairāk pēc kāda lietuvieša.

• itsaprenk
        0

Viņam tēva brālēni gribēja dēlu nosaukt par Zemgusu, bet neiznāca tāpēc viņam tēvs viņu tā nosauca. Girgensons liekas itkā būtu zviedru uzvārds, bet viņiem laikam kaut kāda ļoti tāla saikne ar vāciešiem, bet tā ir tīri latvieši.

• pj sk1ll
      0

Galvenais, lai vispār spēlē

• pj sk1ll
    0

Ko domājat, kas notiks ar DAUGAVU pēc viņa rīcības?

• shevijs
      0

Es tomēr ceru, ka vienos ar Senators par vienvirziena līgumu.
      http://sportacentrs.com/hokejs/nhl/06072012-daugavins_uz_arbitraazha

• krabz
        0

Edgars hokeja eksperts, 09:01, pirms 14 stundām
        NHL / Kaspar Daugavins

16 elect for arbitration, incld Oshie, Gagner, Versteeg, S. Kostitsyn, Galiardi, Quincey, McGinn, Bachman, Fistric, Fayne, Daugavins, Weise

Kaspars Daugavins filed for arbitration because he wants a one-way contract. Doubtful he'll be back in Ottawa. #Sens

Ottawā viņš vairs nespēlēs.

• Rõdzhs
      +2

Otavā viņam nav vietas sastāvā priekš vienvirziena

• Rõdzhs
    0

Kādas prognozes ar kuru komandu parakstīs līgumu Zack Parise?
    Neslikts variants būtu Pittsburga
    Crosby/Parise (1. maiņa), Neal/Malkin (2. maiņa)... sick crazy.gif

• krabz
      0

Parakstīja ar minesotu. crazy.gif

• Rõdzhs
      0

• Dr.Enigma
    0

Es īsti nesaprotu vai jūs man varētu paskaidrot kas ir Drafts, un kāda jēga no tā?

• Dr.Enigma
      0

Un tad piemēram kas notiek ar New Yersey Devils?

• tukumnieks
        0

Viņiem atkal ir cits kārtas numurs.

• krabz
    0

Varu noslidot vienu apli 18 sekundēs. Uzsākot stāvus, ne slidojot. Ar inlaina slidām.

• Dr.Enigma
      +1

Tu kruts. man paiet ~1min.

• pj sk1ll
      0

Es avru noslidot... nē nevaru, es parasti uzņemot ātrumu nomaucos un vairs negribu ātri slidot

• krabz
      0

Uz ledus tās varētu būt kādas 16.5 ne tik slikti, ja Miķelis noskrēja 14.9 lol_mini.gif , bet viņš skrēja bišku mazāku attālumu nekā es.

• itsaprenk
      0

Šodien 3.00 pēc Latvijas laika notiek drafta vai arī rītdien?

- 1 - 2 - 3 - ... - 134 - 135 - 136 - ... - 193 - 194 - 195 -