Viss par hokeju

• kilsanta
    0

Labākais hokeju kautiņš:

• kilsanta
      0

Nemaz nevajadzēja būt.

• krabz
      0

Labāks, nekā šie jau ir lol_mini.gif

• krabz
    0

Izveidoju aptauju. Balsojam, balsojam smile_mini.gif

Pievienotais attēls

• krabz
      0

Varam šeit droši rakstīt, par ko balsojām.

Man pašam ir reebok.

• kajapansa
      0

Man CCM

• Funky
      0

Kapēc Easton nav pieminēts ? Manā skatijumā viena no populārākajām firmām.

• kajapansa
    0

Sanjemu to random nuju kuru pasutiju smile_mini.gif Izradas ka es ietaupiju 30 marcinjas par vinju smile_mini.gif Nuja ir Ferland F10 ar 85 flex smile_mini.gif

Pievienotais attēls

• Funky
      0

Tādu firmu dzirdu pirmoreiz.Flexi nav ta ka pa daudz ?

• kaems
      0

Lai labi kalpo! smile_mini.gif 85 flex varētu būt tieši laikā, lai gan var pierast pie jebkādas, piemēram, manējai ir 100+.

• krabz
    0

Pirmā spēle, pirmais gols smile_mini.gif Kopumā zaudējām 1:4, bet pēc 2 perioda bija 1:1. Beigās nenoveicās.

• Abdul
      0

Es atceros savu pirmo spēli, man bija tikai 7 gadi laikam biggrin_mini2.gif
      Mēs bijam tikko dibināta komanda, pajajām Liepājs metalurgam ar 0:35 biggrin_mini2.gif

• Tuc's
      0

0;35 srsly? 7 gados cik ilga spēlē ir? 30 mins?

• Abdul
      0

Nē, es atceros, mēs pat īsti nemācējam uzmest ripu pa gaisu, a tie mums no pus mazā laukuma meta, vārtusargs arī bija slikts.

• The 37
    0

RD ierindojās pēdējā vietā, par to biju lielā šokā :O?

• krabz
      0

Kādā šokā? lol_mini.gif 5 punkti tikai XD no 8 spēlēm uzvarēta viena lol_mini.gif

• Static
      0

PATHETIC. ;/

• latvian1111
      0

Pēdējā spēle bija drausmīga neveiksme. Nevar pat teikt, ka slikti spēlējām. Iespējas radījām. Metienus izdarījām vairāk, tā pat nevarēja iemest. connie_mini_huh.gif
      Pret SKA punkts ir vērtīgs. Jācer, ja pamodīsies mūsējie pēc iespējas ātrāk un sāksies uzvaru sērija wink_mini.gif
      Tā jau katru gadu mums ir, vienīgi ne pašā sākumā.

• krabz
    0

Pēdējais treniņš pirms spēles smile_mini.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 162 - 163 - 164 - ... - 193 - 194 - 195 -