World of Warcraft

• Kristiāns S
    0

Kā lai uz zina kādu vārdu es esmu sev battle.net uzlicis, kad reģistrējos, man acc locked HZ par ko un prasa first un last name un es obv neesmu uzlicis īsto *facepalm*

• Brushie
      -1

Akd, uzlikt fake n/surname off webā facepalm.gif

• Kristiāns S
      0

Priekškam vispār vajag savu vārdu lai norecotu account.

• Moondefender
      0

Battle.net viss notiek ļoti officiali! biggrin_mini2.gif Nahren neliki savu īsto vārdu??

• blind 0nyx
    0

Esmu hunters, rase taurens, jau 20 lvl kapēc man nedot apmacību lai es varētu izmantot pats savu dzīvnieku.

• blind 0nyx
      0

Wowcircle.com

• Moondefender
      0

Nu sūdīgs serveris! Official or GTFO!

• RolX
      0

Wowcircle, awsum lulz. Vismaz pēc tā, ko man stāstīja draugs, tur laikam nedarbojas AH, jo visi tupi raksta čatā, ka to un to pārdod.

• RolX
    0

Eu, kādam kas ir spēlējis ar night elf hunter, man ir jautājums - kur īsti var dabūt kvestu, kas dod petu skillus un pēc tam arī iespēju tamot petus?
    Itkā vajag pie Dalazar (hunter trainer) Bet nav :/

• RolX
      0

10. Un es jau laikam atradu kas par vainu, vairs var nerakstīt.
      Bet tikuntā, kas par vainu var būt, ka dažus kvestus envar pabeigt, vienkārši es aizeju pie cilvēka pie kura vajadzētu pagbeigt, bet vienkārši nevar uzklikšķināt. Bug'ots, ko?

• RolX
      0

Eu, a kādu pet sākumā vajadzētu ņemt? biggrin_mini2.gif Svārstos starp kkādu zirnekli un nightsaber stalker.

• Moondefender
      -1

Ehh...privateserverfag?

• RolX
    0

http://forum.molten-wow.com/showthread.php?t=118100
    Izrādās, derēs jebkurš cata pačš līdz 4.3.0.
    Tad jau varēs vilkt oficiālo launcheri un vienkārši nomainīt realmlist?

• RolX
      0

Hm, uz datora var vienlaicīgi būt gan cata gan wotlk?

• RolX
      0

Dat gud be.

• RolX
      0

Tu spēlēsi moltenā?

• Moondefender
    0

Duh. Booty bay tagad ir tik reāls soundtracks!

• RolX
      0

Šis miniblogs nezkāpēc lika domāt, kur es labāk gribu spēlēt, Horde vai Alliance biggrin_mini2.gif Itkā brālis spēlē Alliance, bet nu...

• RolX
      0

Laikam jau tāpēc, ka Booty bay ļoti biezi viesojas pāris ordieši, kas sit visu kas kustas un nekustas biggrin_mini2.gif

• Moondefender
      0

Šis soundtracks ir baigi piemērots "Jūras gobliniem"! biggrin_mini2.gif Uhh...es laikam transferošu uz RP realmu! lol_mini.gif

• RolX
    0

Jūsu skatījumā spēcīgākā klase/talantu koks@ PvP Battlegroundos iekš Wotlk?

• pumasiK
      0

Farmer

• RolX
      0

Tāda nepastāv sad_mini.gif

• RolX
      0

Skatoties vidus, izskatās ka forst mage ir diezgan labs, bet kačājoties vismaz zemajos līmeņos survivability ir nekāds un cooldown ir ļoti biežš un ilgs :/

- 1 - 2 - 3 - ... - 42 - 43 - 44 - ... - 59 - 60 -