World of Warcraft

• Moondefender
    0

Klusums...pamirusi grupa...pat neviens ar neko vairs nelielās...!
    Savam 39lvl rougam dabuju achievementu par 20kills un 0 deaths! F*ck yeah! Ko jūs pēdējā laikā sadarijuši esat?

• Hidden driver
      0

Nemos pa raidiem. lvl 85 druid ftw?

• Moondefender
      0

Kādi morāli būstojoši achievementi?
      Piemēram es eju uz insane! Bloodsail Buccaneri ir! Steamwedle cartelim dreebes pashlaik farmoju.

• Moondefender
      0

Psc...private server...L@m3.

• Moondefender
    0

F*ck yeah! My PC is BACK!

• Moondefender
      0

Tagad pa 2dienām jāsaservē 7k! cray_mini.gif

• Brushie
      0

Le me guess, impossible? biggrin_mini2.gif

• Brushie
      0

Oi, man likās ka pa 1 day lol_mini.gif Nu tā jau possible biggrin_mini2.gif

• Moondefender
    0

LOL. Čekoju savus sen aizmirstos altus, un atlkaaju ka man ir taada manta "Abyssal Scepter". Wowheads tādu vispār neuzrāda?
    Kas pie velna tas ir???!!?!?!!

• zingikis
    0

Es speleju molten x1 serveri, bet gribas pariet uz isto WoW un sakt worgen hunter. Vai ir verts?

• Kačis
      0

Jā ir ! Molten acc vari iedot man paspeeleet smile_mini.gif

• Kačis
      0

Es speeleeju molten 1x bet nevaru sanemties vairs speeleet... Man wow.rit.lv ir feral dru... 6.2k GS ...Bet rit.lv dieing... So negribas visu velreiz vaakt...jo man tur kaut kāds 4k Archivments arī :S

• Anderhils
      0

Loģiski. Ja spēlē, spēlē oficiālo. Nevienā privātajā nekad nebūs tik jautri, kā offa endgeimā.

• Brushie
    0

lol_mini.gif

• zingikis
      0

Haha biggrin_mini2.gif smuki pasmejos par vinu un skatitaji ari biggrin_mini2.gif .

• blizzard
      0

EPIC biggrin_mini2.gif Lika pasmieties smile_mini.gif

• Kačis
    0

Kādam varbūt molten 1x serverii ir druid acc... Ko varētu man iedot paspeeleet? :S

- 1 - 2 - 3 - ... - 48 - 49 - 50 - ... - 59 - 60 -