World of Warcraft

• Moondefender
    0

Es back! x) Anyway - Man ir privātais wow serveris! biggrin_mini2.gif Nobugots līdz lūpai, bet vismaz man viņš ir! patch 3.3.5a. Es viņu izveidoju tikai lai varētu šad, un tad pakavēt laiku! Moš van viņu pataisīt publisku? What do ya guys thing? Exs.lv WoW serveris? XD

• Gek
    0

Eu, kāds no jums spēlē vispār stormscale? Ja jā, tad aliance/horde?

• Moondefender
    0

Jautājums! Krc. es vislaik spēlēju uz rezolūciju 1200x1028, bet manam portatīvajam ir 1200x1800. Man vislaik bija ap 6~8 FPS. Nokačāju PTR, un viņš man automātiski uzmeta 1200x1800, un man bija 15~20FPS. Vai ir iespējams ka rezolūcija ir vaina laggiem, vai vnk. PTRs tāds nelagiigs? biggrin_mini2.gif

• Moondefender
      0

Ok. Viens saka vienu, otrs saka otru! Kā tad īsti ir? biggrin_mini2.gif

• e35
      0

Maina, maina.

• Moondefender
      0

Nu, kā jau minēju manam PC resulūcija ir 1200x1800, bet es vislaik spēlēju uz mazāku (1200x1028). Tad jau sanāk ka es uzliku tieši lielāku??

• Moondefender
    0

Cilvēki! Man ir viens lūgums! Kāds nevar te piemest macro, kurš tavu čariņu prosta noģērbj? Man ir tāds, kurš uzreiz visu uzvelk. Bet man vajag tādu, kurš prosta visu reizē vnk. Novelk.! smile_mini.gif Paldies.

• Moondefender
      0

Aizmirsu piebilst, ka tas ir domāts cilvēku čakarēšanai! (level1 twinking FTW biggrin_mini2.gif )

• Moondefender
      0

O. Nebiju iedomājies.! biggrin_mini2.gif Šaubos vai strādās, bet pamēģināšu! wink_mini.gif

• Moondefender
      0

Strādā! biggrin_mini2.gif Ej nost! Paldies!

• Moondefender
    0

Spēlēt RuneScape un klausīties WOW gobālo soundtracku (ķip visu zonu/pilsētu themes) = autowin! biggrin_mini2.gif

• Moondefender
    0

Iešu testēt PTR!!! Firelandus u.t.t.! Kāds nevēlas piebiedroties? biggrin_mini2.gif WOW acc pašlaik ir down, un sekmju dēļ kādu nedēļu vēl nevarēšu atjaunot! blum_mini.gif Tpc. pašlaik ārdos pa PTR.! x)

- 1 - 2 - 3 - ... - 52 - 53 - 54 - ... - 59 - 60 -