Pavisam nesen visu Pasauli ieinteresēja Džeimsa Kamerona kases grāvējs- ‘’Avatars’’. Iepriekšējā Kamerona filma bija Terminatora 2 daļa, un mēs visi labi zinām, par ko tā izvērtās.

Tagad, redzot, ka Kamerona pēdējās filmas pelna miljardus, varētu prognozēt, ka nākamā Džeimsa filma varētu būt Abyss 2 jeb Avatar 2, jo tas ir visai loģiski, jo lieki ienākumi jau netraucē un padara režisoru slavenu. Manuprāt, filmas ir labas tad, ja tām ir viena, graujoša daļa. Ja ir 2 vai 3 daļa, tas vairs nav tik interesanti, protams, ir izņēmumi.

Šīs nedēļas nogalē, apmeklējot ‘’All Things Digital’’ konferenci, ‘’Holivudas reportieris’’ cer, ka jaunā filma tiks izlaista pēc 3- 4 gadiem un cer uz to, ka tā būs atgriešanās uz Pandoru, ko jau ir saskaņojuši ar Kameronu, kopš tā laika, kad Avatara 1. daļa sāka graut kases un pārsteigt skatītājus.

Vēl nav teikts, ka Kamerona jaunā filma būs tieši Avatars 2, režisors teica, ka jaunā filma būs kārtējā ‘’lielā’’ filma, kas paredzēta 3D formātā. Vēl Kamerons plāno paplašināt 3D iespējas, padarot filmu skatāmāku. Man personīgi 3D versija ne īpaši patika, jo bija tumšas krāsas un efekti nebija tik labi saskatāmi. Cilvēki, kuri ir redzējuši gan 3D, gan parasto filmu saka, ka filma bez 3D brillēm bija skatāmāka.

Tātad, Kamerons apgalvo, ka jauno filmu varēsiet skatīties jau pēc 3- 4. gadiem.

Cerēju, ka jaunā filma būs pieejama jau 4D formātā, bet ja jau Džeimss ir izdomājis to taisīt 3D ar paplašinātām iespējām, tad būs labi.

Avatar

Laboja mad, labots 6x