Android

  • Swarley
    0

    Nedaudz nokavēju, bet re OnePlus 5 Launch

    • Laciz
    • obsidian
      +1

      Paldies Dievam viņi kaut nedaudz saglabāja OP3T izskatu, no līkiem baidījos no tieša iPhone 7+ klona. Patīk, ka aizmugurē pumpa mazāka nekā 3/3T, bet vienalga neglīta. Patīk OxygenOS "no bullshit" stratēģija, šādam bija jabūtu Moto Android, bet Lenovo sagribēja vairāk gimmickus (Sony arī varētu pamācīties un nahrenizēt What's New app, jo visiem neķīnas lietotājiem ir pajāt).
      73% STBR, ir ok, bet es cerēju uz vismaz 75%. Nav ūdensnoturības, tas principā iznīcina visas manas spriešanas par šo aparātu kā manu nākamo.
      Kāmēr Samsung/Huawei uz šo pa lielam būs vienalga citi ražotāji, es ļoti ceru, ka vismaz nedaudz nervozi pīpe (Sony, LG, Motorola-Lenovo, Nokia un pat HTC).

      • shevijs
        +1

        Tas WhatsNew ir tāds vēzis, zb. :@

      • Shattred
        0

        Ūdensnoturība tagad ir in vogue? Vai tad tik svarīgs faktors palicis? genuine ask

        • obsidian
          +3

          Gan ar savu Z5 un ar veco Z3 Compact ir gadījies izmirkt lietū kā loham, plus man nevajag slaucīt pirkstus no sviedriem, es varu telefonu lietot gatavojot ēst, plus nebaidos no maza lietus vai sniega lietošanas laikā.
          Daudz piemēru, kad sviedrains īkšķis nogalina home pogu un Apple par to prasīs baigo piķi (jo Touch ID and shit) vai arī puteņa laikā telefons priekšējā kabatā un sniegs kustot nahrenizē auss skaļruni un samsung par to noraus vairāk par telefona puscenu. Var jau vienkārši nelietot telefonu ārā, nopirkt tam collas biezuma gumijas vāku un lietot tikai kad istabā neviena cita nav un pats esi pieķēdēts pie radiatora un akvalangā... bet pērkot dārgu trubu kaut kā gribas to lietot visu fucking laiku. @Hibs kaut kad minēja, ka drīzumā visiem high-end telefoniem varētu būt IP sertifikācija jau standartā un tas man lika aizdomāties par to, ka tas ir loģiski. Pašam gadījies piedzīvot iPhonu, Samsungu, LG un Blackberry iznīcināšanu ar tādiem niekiem kā bišk sviedru vai pile ūdens.

          Tas ir viens no galvenajiem iemesliem kāpēc man tik ļoti ilgu laiku ir patikuši Sony telefoni ar IPxx sertifikācijām un esmu nedaudz salty par to, ka X un X compact pie tām netika.
          Samsung pamodās ar S7, Xiaomi jaunais flagmanis arī, HTC Udontcare11 arī, Apple ar 7 arī.

    • obsidian
      +1

      Damn, gsmarena pa kluso dabūja šo telefonu apskatam.
      https://www.gsmarena.com/oneplus_5-review-1623.php
      inb4 MKBHD arī.

      • Swarley
        0

        Austin Evans un Linus arī jau ir izdevuši savus video par OP5 biggrin_mini2.gif