Android

• Athe
    0

Kāds zin kas ar šiem notika?
    http://techdy.com/shop/bear-pro/
    nesen atcerējos un uzmeklēju, bet izskatās, ka vairs nevar nopirkt..

• Shattred
    +1

2 dienas aktīvi lietoju LG G2, pagaidu atsauksmes, iespaidi un secinājumi:
    -Izbrīnīts biju tad, kad sapratu to, ka uzsilstošās telefona daļas (minu, ka procesors) ir tieši pie kameras, jo pirmais, ko nodomāju - vai tas ietekmē kameru ilgtermiņā
    -Vēl izbrīnītāks biju par to, ka telefons tik ātri uzsila. Pat ne uzsila - uzkarsa! Cik atminos, tad neko daudz nemaz nedarīju. Notestēju 4g ātrumu, lejuplādēju Dispictable Me spēli, novilku video, ko spēle prasīja un sāku skatīties. Tad apskatījos un aplikācija ziņoja, ka baterija uzsila līdz 39 grādiem! Man tas liekas ļoti daudz, ja dīgstāvē ir 28-30.
    -"Knock on" un "Knock off" funkcija strādā ļoti labi, pat lieliski. Kas tāds ir must-have ar telefonu, kuram bloķēšanas taustiņš ir ierīces aizmugurē.
    -Par tām pogām aizmugurē.. Sākumā jau automātiski pirksts meklēja tās pogas stūros, pirmajā dienā ik pēc laika automātiski meklēju to pogu, lai aizbloķētu, bet jau nākamajā dienā biju apradis ar to, ka nevajag meklēt to kā tur nav. Patīkama ir arī pogu funkcija ("uz leju" paturot atver kameru, "uz augšu" paturot atver piezīmju blociņu)
    -Baterija ir fantastiska. Tā kā man iepriekš bija sūdiņš ar 1.5k mAh, tad 3k ir fantastika. Svētdien ļoti centos telefonu noslogot. Lietojot Wi-Fi, tad 4G, tad atkal WiFi un atkal 4G. Spēlējot spēles, skatoties youtube video klipus, skatoties attēlus u.tml. Nodzīvoju 15h ontime un 6h screen time.
    -Ekrāns ir viens lielisks skaistulis. Dzidrs bez gala, krāsas arī apmierinošas. Tā kā nav ar ko salīdzināt, tad tās neona krāsas man nemaz nededzina acis.
    -5.2" ekrāns.. Hmm.. Mājās liekas, ka ir tik nedaudz pa lielu vai labā izmērā. Šodien izmēģinot "ārpusē" pirmais iespaids bija - par lielu. Priekš manis ikdiena ir, staigājot pa pilsētu - atbloķēt un apskatīties autobusu aplikāciju, varbūt kādam uzzvanīt vai atbildēt uz ziņu. Likās, ka ekrāns ir pa lielu kam tik vienkāršam, jo jāliec pirksts vai pa diagonāli uz otru pusi, lai ko tik vienkāršu apskatītu vai izdarītu.
    -Es nezinu, kā kameru vērtēt.. Es tik izsecināju, ka vajag uzlikt pareizos uzstādījumus (vairāk gan aprobežojos tikai ar automātiskajiem), lai bilde sanāktu laba vai ļoti laba. Nezinu kā vai nemaz nevar - burst shoot ar default kameru. Mēģināju - iznāca šausmas. Vēl mēģināju situāciju, kad pēkšņi vajag noknipsēt situāciju apstākļos ar mazu apgaismojumu - netīkama bilde sanāca. -Priekšējā kamera laba priekš video zvaniem u.tml., bet ja es redzēšu, ka kāds to izmanto selfiju veidošanai man būs knapa, bet pārvarama vēlme viņam/viņai iesist. 2MP ir labi, bet ne tik labi.
    (Ja atcerēšos, tad vēlāk ievietošu saiti uz galeriju ar visām manis uzņemtajām testa bildēm un testa video.)
    -Man nepatīk, tas, ka iespraužot austiņas milimetrs, ja ne mazāk, paliek ārā.. Izskatās, ka austiņas nemaz nav līdz galam iespraustas..
    -Tumbiņa man liekas, ka atrodas ļoti labā vietā. Mani tās novietojums apmierina, jo esot dušā man patīk klausīties mūziku, tādēļ telefonu mierīgi vien novietoju uz veļasmašīnas un nebija ķeska to citur likt, kā tas bija ar manu iepriekšējo SG Ace. Tā arī visai spēcīga, kas priecē.
    -TVPults aizstājējs man arī liekas interesanta funkcija, tik neizprotu vai telefona lāzers jātēmē kā snaiperim vai Lattelecom melnajai kastei kas nepatīk, jo 1 pret 50 reizēm nostrādās tas, ko no tās vēlos..
    -LG ieliktā "Wireless storage" funkcija arī liekas kas jauks. (Google it..)
    -It kā mēģināju, bet neuztvēra sensori manas manipulācijas ap "Smart screen". Lasu savu Pocket un te pēkšņi satumst.. It kā vairākas reizes esmu manījis to ikonu, bet tā tikai uzzipsnī.
    -Tā kā esmu arī par tām mazajām lietiņām, tad man patīk, tas, ka ap bloķēšanas pogu abos tās malās ir uzcilņi, kuri neļauj tai pogai pieskarties pie virsmas un tā nesaskrāpējas.

Tas pagaidām viss, ko atcerējos pieminēt.
    *Izmēģināju arī LMT piedāvāto 4G. EH.. Ir labs, pat lielākoties pārsita dzēvokļa Wi-Fi. Kad braucu ar autobusu, tad pilsētas centrā deva ļoti labu signāla stiprumu un ātrumu. Links uz bildi ar ātruma testiem. Pirmā - autobusā braucot. Otrā un trešā - telpās, bet pilsētas centrā. Ceturtā - mājas Wi-Fi at random time in random place.

Ko vēl aprakstīt un/vai apskatīt? Vēl ir kas tāds ko es palaidu garām?

• Funky
      0

Jautājums ārpus topika-Dieva dēļ,kāpēc tu krāso savus nagus ?

• Ričards
        0

Tiešām... What the fuck..

• Shattred
          0

@Funky - sevis dēļ. Ar tādiem tēliem man nav ne mazākās saskarsmes un viss ir mans vai kāda cita cilvēka darbs, nevis kāda tēla.
          Īsumā - jo es varu un jo es vēlos. Es dzīvoju valstī, pilsētā un ģimenē, kur es to varu darīt un nevienam īpaši neinteresēs, jo tas pilnībā neskar viņus. Man arī vairs nav kauns kādam, kurš nesaprot ko redz, visus piecus krāsotos nagus, jo es nejūtos "demasculated". Kā arī, man patīk, ka lieku kādam aizdomāties par ko tādu, par ko viņi nebūtu domājuši. Papildus es ar šo iemēģinu sava tēla veidošanu, jo kurš gan neatcerēsies mazajā pilsētā, sīkajā skolā vai 25 cilvēku grupā to vienu dīvaini ar pigmentu uz kreisās rokas nagiem.
          Ja ir kāda interese, tad viens cilvēks ieblogoja par šo. Es vairāk no visa citētu daļu no "Add in a bit of feminism" līdz citātam, to ieskaitot.

• Shattred
      0

Tuvojas laiks, kad mans vecais telefons būs apmaksāts un varēšu izvēlēties jaunu. Ceru uz ko labi, kas šoreiz vismaz pusotru gadu spēs nokalpot. Tā nu sapņoju par Nexus4 Vai S3. Esmu lasījis un skatījies salīdzinājumus un esmu izlasījis abu plusus un mīnusus. Sveros uz N4, bet mani kairina tas, ka daudzviet minēts, ka N4 baterija neturot un esot maza, tā nu griežos šeit, lai pajautātu - tā tik tiešām ir? Nexus4 īpašnieki - kāda būtu ikdienas rutīna telefonam un kā baterija tur? Piemēram, noturēs dienu ar ieslēgtu 3G(vai 2G), pāris reizes piezvanot un pasēžot kādos sociālajos tīklos/programās?

• obsidian
        0

Ir jau baterijas ziņā spēcīgāka alternatīva kā Sony Xperia SP.

• Robii
        0

Man tāda pati situācija kā tev,šobrīd mocos ar savu veco ace,baterija netur vispār un arī lago ne pa pajokam.

domāju ņemt lēto variantu - lg optimus 4x hd
        it kā varētu s3 - bet zin kā, vecs jau un nav vairs īsti tik labs
        vēl ir variants lg optimus g, ļoti piesaistījis.
        vienu brīdi arī domāju par nexus 4,bet palasīju,ka baterija netur un man nepatīk tas,ka viņam nav sd slot..

• NearOne
          0

Jup, ace baterija diezgan ātri sāk sūkāt, gandrīz katru dienu jālādē :/

• lemonwave🍋
        0

Nu jā, SGS2 pamazām jūdzas. Bieži vien telefons izslēdzas vēl ar 10% bateriju. Citreiz fočējot bildē fons ir vienkārši zaļš (kā tās sienas, kuras filmās izmanto par fonu), telefons arī lago. Drīz vien sanāks iegādāties jaunu. Esmu palicis pie LG Nexus 5, dizains arī patīkams, jaudīgs. Samsung gan vairs negribas. Iemeslu jau vienreiz @obsidian rakstīja apr tiem plastmasiem utt. Nu jā, iet tagad trešais gads telefonam, bet tomēr, tādas problēmas. Draugam arī S2 nojūdzās, aiznesa uz garantiju.

• Aigars
        0

Laikam te jāprasa, kā MC PE atrast diamonds un gold? Kkā var apstīties to dzuļumu, kurā esi?

• edziitis10
        0

Kurš androids labāks 4.1.2 vai 4.4.2 un ja 4.4.2 tad kā es viņu varu dabūt uz sony xperia Z?

- 1 - 2 - 3 - ... - 175 - 176 - 177 - ... - 327 - 328 -