Android

• Shattred
    0

https://goo.gl/qZZJBQ

i'll just leave it here.

• obsidian
    0

Wow!

• Wanted
    0

Varbūt kāds zina kā sauc pirmās personas spēli, kurā notiek skriešana uz priekšu, mainās fona krāsas, jāzvairās no šķēršļiem? Pēc apraksta it kā vairākas varētu būt, bet nu varbūt tomēr

• Janzz_
      0

Temple run , Subway surfers?

• Wanted
        0

Pirmās personas :/

• tagis
      0

Izlasot aprakstu uzreiz galva iegaja spēle - Speedx 3d

• edziitis10
    0

Kas kamerai ir labāks? HDR vai attēlu stabilizātors?

• obsidian
      0

OIS jeb optiskā attēla satbilizācija ir sasodīti laba štelle, mazāk miglainas bildes sliktā gaismā un video kustinot telefonu ir daudz stabilāks.
      Softiskais HDR uz telefoniem ir veids kā padarīt bildes interesantākas, bet ne kvalitatīvākas.
      Softiskie stabilizātori dod tik minimālu efektu, dažreiz pat defektu (Xperia Z pats pirmais publiskais noklusējuma ROMs, bet jau ir izlabots ar atjauninājumu), ka pat bieži tu to nejutīsi.

• NOWimNPC
    0

LG L7 un citu andrīšu jūzeri. Jums šī SMS fīča arī ir iestrādāta telefonā? Vienmēr ir mocījis šis jautājums. hihi.gif

Un kas ar NFC? Manam (P705) telefonam nemaz nav tāda, bet tam pašam P700 ir. (Secināju ka man nav tikai tāpēc, ka defaultā uz tā quick-bar P700 bija jau NFC simbols, bet man nē un opcijās viņa arī nav.)

• Athe
      0

Nop. man gan nesen nomainijās sms, kkāds hangouts ieinstalējās.

• kamaziK
      0

Kas ir NFC? biggrin_mini2.gif Un vai iestrādāts ir, tas ka SMS izlec?

• NOWimNPC
        0

Kaut kas līdzīgs magnētam ar kuru pārvelc pāri telefonam un viņš ieslēgs/izslēgs attiecīgi uzstādīto.

Iestrādāts vai nē tiešām nezinu. Man arī vienkārši viņa nav, bet ieinstalējot aplikāciju Ninja SMS un izdzēšot to man šis parādās, kaut gan mēģināju uz cita androīda to pašu atkārtot, nekas nesanāca.

• edziitis10
      0

Kāpēc es neko nevaru iekačāt no blackmart alpha? Vienmēr kad kko kačāju man uzmetas kāds errors ejot spēlē vai aplikācijā!
      Kāds var palīdzēt, varbūt kādam tā ir bijis un ko viņš darīja?

• Lukijs
        0

Tā ir ka neizlasi kas par erroru.

• edziitis10
          0

Nu es iekačāju earn to die, eju iekšā, bet uzmer man sādu error "čould not find s3e.icf, either embedded or as an external file" uzspiežu continue un tad uzmet "invalid s3e file - incorrect data"

- 1 - 2 - 3 - ... - 174 - 175 - 176 - ... - 327 - 328 -