Android

• obsidian
    0

Just5 pirmais viedtalrunis. Pagaidām tikai Krievijai.
    http://krizdabz.lv/it-zinas/just5-izlaiz-savu-pirmo-android-viedtalruni/

• Oposite
      0

Izskatās diezgan OK.

• Shattred
      0

Umm.. Tā rezolūcija un baterija nav no pāris gadiem atpakaļ?
      Lai ar kā - lieliski. Ideja laba, iepakojums viņiem, manuprāt, izdevies ļoti labs. Pliks android arī ir jauka odziņa.

• Athe
    0

Piedāvāja system update manam Gigabyte Gsmart aku a1. kāds varbūt zin kas tas ir? nekur neatradu, ka mainītos android versija.. piedevām sver 440mb.

• vanillaLVL
      -1

Tak novelc vienkārši un viss , zin kā YOLO xDDD

• Lukijs
      0

Uzliec un pēc tam padalies uz kādu brīnumu tev updeitoja.

• obsidian
      0

Gigabyte neko nav ziņojuši, bet varbūt 4.3 atjauninājums spriežot pēc svara.

• Robii
    0

Kādas atsauksmes par htc one x. ir doma ņemt,iepatikās smile_mini.gif

• Aigars
      0

Paziņai ir jau kādu laiciņu ir. Nav lagu, darbojas labi

• Bodnieks
      -1

Brālēnam bija, sasita.

• Rihardoo
        0

@Minchuks ir ,telefons kā telefons, bet nu es sev tādu neņemtu..

• Shattred
      +1

Katru reizi apskatoties kādu Lumia unboxing vai review man nedaudz sirsniņā iedzeļ tas, ka Nokia negāja uz Android pusi, jo gandrīz visi telefoni man liekas skaisti, eleganti un citādi lieliski (pat vienalga būtu par neizņemamu bateriju). Bet tas laikam tādēļ, ka man ļoti patīk minimālistisks stils.

• Mr Raccoon
        0

Varētu mēģināt uzflashot droidu uz Nokias. Ja nebaldos, kautkuram exietim bija 520 lumia ar ICS.

• ExclusivE
          0

Bet viņš stabili darbotos ar droidu?

• Shattred
          0

Jau mazāk kā mēnesi pēc Lumia 920 iznākšanas (par šo mani necitējiet..) kāds uzlika prikola pēc ICS. Tik apšaubu, ka strādā kā vēlams.

• obsidian
      0

Moto G anonsēšana dzīvajā.

4,5", 720p, 326ppi, Snapdragon 400, 1GB RAM, ūdensizturība, ~200$, turpinājums sekos.

• obsidian
        0

Un tagad darvas karote vai pat darvas spainis šajā medus mucā - 8GB atmiņas bez atmiņas kartes slota.

Lol nē, 8GB = 179$ un 16GB = 199$

• Hibs
          0

Whoah. Tas izklausās diezgan labi.
          Bet tie "motorolla shells" - izklausās, ka vēsture atkārtojas. Tā kā Nokia 3310 ar tiem vāciņiem. hihi.gif

• obsidian
          0

• latvia gamer
          0

Iesakat kādas free themes ko uzlikt uz mana Xperia. Vecā jau apnikusi biggrin_mini2.gif

• Rihardoo
            0

Buzz launcher ir baigi labs, visu laiku lietoju, tagad nomainīju ROMU un līdzi nāca TouchWiz ,tam ar nav ne vainas wink_mini.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 181 - 182 - 183 - ... - 327 - 328 -