Android

• WYM?
    0

Vai varētu lūdzu iedod sarakstu ar mobīlājām ierīcēm ,kuras iegūt Android 4.4 KitKat atjauninājumu? smile_mini.gif

• WYM?
    -1

Ja es iegādājos ,piemēram, Sony XPERIA C. Man būs iespēja nomainīt to ekrāna un programmu navigācijas stilu? Man tas telefons tiešām ļoti patīk ,taču nu tas dizains gan nē.

• obsidian
      0

Jā, launcherus var mainīt.

• WYM?
        0

Un ja drīkstu zināt - kā tos būs iespējams nomainīt? Vajadzēs kautko installēt vai arī tas settingos?

• tagis
      0

Ja kāds jau sen velējas nolādet programmu videomore ru , bet no google play nevar, jo šaja valstī nav atļauts. Es tikko atradu un noladēju, padalīšos ar jums exs.
      Links - http://trashbox.ru/topics/8112/videomore-1.6.11

• alberts00
      0

Kāds, lūdzu varētu iepostot jaunākās foursquare versijas apk?

• Mr Raccoon
        0

Tulīt iepostošu

Ok, man telefons nebūtojas ._.

• tagis
      0

Tikko man updeitoja Megogo.net jauno android versiju, tāds mesls . Vairs nevar saglabat filmu , vai serijālu sava saraksta un nav nekādas ertības.

Varbūt var kāds ieteikt kaut kādu līdzigu programmu?

• Shattred
      0

200$ 7" Nvidia veidots tablets a stock android. Nexus7 konkurents?

• Lukijs
        0

Interesants. Pašam ir doma nākammēness ņemt Nexus 7 (2013) Izcils displejs un gana jaudīgs. Jāskatās kā īsti šis performēs un cik tad maksās tiesi lv ,jo US- 199& un Uk laikam 169paundi

• obsidian
        0

Šā 1280x800 pret N7 1920x1200 nav salīdzināms.

• Hibs
          0

Nu jā, uz papīra tas izklausās baaaaaaaig iespaidīgi, bet tad tu atceries, ka tavam 15,6" porķikam (un vispār kādiem 90% visu portatīvo) ir 1376*768 displejs un ikdienā tas pat baigi acīs nekožās...

- 1 - 2 - 3 - ... - 182 - 183 - 184 - ... - 327 - 328 -