Android

• mad
    0

Ja patīk iet garos pārgājienos, skriet, braukt ar velo vai kā citādi sportiski pavadīt laiku, iesaku pamēģināt Tracday aplikāciju.

Rekur kā pēc tam var apskatīties savu pieveikto distanci: http://tracday.com/workout/1194

Pavisam jauki būtu arī ja atstātu pozitīvu vērtējumu iekš google play wink_mini.gif

• Shattred
      0

Pēc attēliem spriežot - mans Endomondo Pro ir labāks. Piemēram, uzreiz var redzēt noteikto distanci kartē.

• Jānis
    0

Jūsu domas par Samsung galaxy S4/S3 mini ?

• alberts00
      0

Mazi un samērā labi, bet tajā pašā laikā, rezolūcija nav tā labākā un nedaudz uzcenoti.

• Jānis
      0

@obsidian

• Janzz_
      0

Man ir Samsung Galaxy S3 Mini, nekas vēl nav gļukojis, viss strādā ideāli un telefons ir ērts.

• RolX
      0

Ko jūs sakāt par Samsung Galaxy S4 mini Gigabyte gsmart aku a1?

• obsidian
        0

Iekš 1a.lv noteikti ņemams par 99 latiem!

• RolX
          0

Uz to piedāvājumu arī skatos. Mani vienīgi uztrauc, vai tas nebūs kaut kāds noneimeris, ar kuru vajadzēs pa remontiem vien dzīvoties.

• vanillaLVL
          0

Ir labs. wink_mini.gif

• shevijs
        0

Ir ari kads sakarigs texas holdem, kuru varetu spelet SP un velams neaiznjem pardesmit mb.

• NOWimNPC
          0

Zinu, var likties ļoti stulbs jautājums, bet kā var "uzlabot" mobīlo internetu, t.i. padarīt to ātrāku. Dažreiz tas ir ļoti ātrs, bet paejot mazliet laikam tas kļūst vienkārši nepanesami lēns, kaut vai draugam, kas atrodas blakus, ātrums nemaz nemainās.

• shevijs
            0

Tikls no H uz E nemainas?

• NOWimNPC
              0

Nē, nekas nemainās.

• Shattred
          0

Ir kāda aplikācija, kura saglabā ja ne visu, tad lielāko aplikāciju uzstādījumus un login informāciju? Man jau apnicis katru reizi pēc flash'ošanas pavadīt stundas (pārspīlējums) vadot visu iekšā, lai viss saslēdzas kā nākas.

- 1 - 2 - 3 - ... - 202 - 203 - 204 - ... - 327 - 328 -