Ir iespēja nopirkt Sony Xperia Z, bet es neesmu pēdējso trīs mēnešus īpaši interesējies par stāvokli Andrīdu tirgū, viņam tagad ir iznācis kāds tuvs flagships, kurš ir pieejams Latvijā? Man līdz piektdienai vajadzētu izvēlēties telefonu, telefonam noteikti ir jābūt 4G, samērā sakarīgai kamerai un normālai priekšējai kamerai, cenu diapazonā apmēram tāda pašā, kā Xperia Z.
Android
- 0
obsidian 20.08.2013. 14:44
Es ņemtu Xperia ZR, jo:
- nav stikla aizmugure, jā telefons zaudē nedadz premium noskaņas, bet esmu gatavs to maksāt apmaiņā pret nedaudz lielāku drošību pret negadījumiem.
- tieši tie paši iekšējie dzelži kas Xperia Z.
- par 0,45" mazāka ekrāna diagonāle, kas pietuvina telefonu manam mīļākajm ekrāna izmēram (4,3" līdz 4,5" ja kādam interesē mani untumi)
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5421&idPhone2=5204
- 0
Anderhils 17.08.2013. 11:00 teica:
Uzliku uz LG Optimus SOL Harshginger ( https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1931377 ), taču tagad man nav datu pārraides... :/ Vnk nestrādā. Kāds var iedot pamācību vai ko tādu, kā novērst šo problēmu?
tencinu. - 0
Shattred 16.08.2013. 02:10 teica:
Cik liels atmiņas apjoms aplikācijām Jums šķiet -minimāls; -optimāls; -maksimāls (nu vairāk par __ nevajag).
Šodien jau atkal, simto reizi, čakarēju telefonu kā vien mācēju; uzliku vienu skriptu, kurš telefona iekšējo atmiņu "savieno" ar pašizveidotu vietu uz atmiņas kartes. Atmiņas kartē šim atvēlēju ~1GB atmiņas jeb aktivizēju skriptu, kurš tos atvēlētos 1GB atmiņas kartē liek telefonam lasīt kā iekšējo atmiņu. Tad nu lejuplādēju kaudzi jo kaudzi ar aplikācijām; lejuplādēju arī tādas, kuras, manuprāt, pat vairāk kā reizi pusgadā neizmantošu, bet vēloties uzzināt cik es spēju ne tikai aizņemt, bet aizdirst, sapratu, ka es maksimāli spēju "aizdirst" tikai ~600MB atmiņas (neesmu un neplānoju likt tās nenormāli smagās spēles kā GTA). Tad nu radās jautājums - cik Jums vajag?
Ar dziesmām un bildēm es arī izmantoju pārsvarā tikai ap 10GB no 14GB atmiņas kartes apjoma (itkā jau 16..). Tādēl vēl nespēju saprast 32GB un 64GB zvērus.Pagaidām man minimālais šķiet 500MB, optimāls 1GB un maksimāls 2GB.
Tl;Dr-Lejuplādējot pēc iespējas vairāk "normālas" aplikācijas es no 1Gb atmiņas aizpildīju tikai ap 600MB, tādēļ radās jautājums - kam maz vajadzīgi 32GB un 64GB atmiņu zvēri. It īpaši, ja 1/2 failu var mierīgi atrasties mākonī.- 0
Ričards 16.08.2013. 02:23
Citāts:
mūzikai. Man ar 16gb micro sd pat nepietiek :l
https://i.imgur.com/7pVadPv.png - 0
shevijs 16.08.2013. 09:17
Manam kartupelim ir 150MB, bija baigi šauri, bet tad vienu dienu nafig visu izdzēsu ārā, palika tikai tas, kas patiešām ir vajadzīgs un regulāri izmantoju, nemaz nesūdzos, ka kaut kas pietrūktu vairs.
Bet tā man vēl ir 32gb kingstons ar reālo atmiņu 29 gb, pagaidām mūzika ir teju 18 gb, vēl 11 brīvi - šķeit, ka tuvākajā laikā vēl nesūdzēšos.
- 0
shado2012 16.08.2013. 09:28
Man ir 16Gb ir ok, bet gribētos vairāk, jo es parasti sametu anime lai var skatīties, kas autobusā braucu vai vienkārši kkur ārpus mājas esmu un nav ko darīt.
min-8gb opt-16gb max 32gb vai vairāk
- 0
LLL 12.08.2013. 20:54 teica:
Cik reāli ir sačakarēt/'nobrickot' telefonu updeitojot softu? Pašam ir Galaxy Ace 2 ar gingerbread, cik zinu, ir pieejams arī jellybean, bet mēģinot updeitot no telefona vai caur Kies rāda, ka nav atjauninājumu. Ir doma to darīt pēc kaut kādām pamācībām.
Un vai tas vispār ir ieteicams? Esmu lasījis, ka daudziem viņš paliek lēnāks un tā.- 0
Mazuliits 14.08.2013. 05:24
Ja tu esi loksis un ieflašo nepareizo romu, vai neuztaisi hard reset utt, tad jā, sabrikosi telefonu, bet ja viss tiek darīts pēc pamācībām, tad nekas, viss būs pa sviestu, un lēnāks viņš tiešām nevar palikt, mans HTC Explorer bija lēns maita ar 2.3.5, uzmaucu 4.2.1 jeb Cyanogenmod 10, viss gāja pa sviestu kamēr telefonu nesadauzīju.
- 0
Shattred 12.08.2013. 19:22 teica:
LG G2 prezentācijā 20 cilvēki tika ievainoti
>video
>raksts http://phandroid.com/2013/08/12/lg-g2-stunt/
Stulbie LG

nazits
Impala
Kačis
Rocky__Lv