Google beidzot izdomāja, ka arī uz Android vajag jaudīgu klaviatūru un tāpēc iepriekš iOS eksluzīvā app Gboard tagad aizvieto Google Keyboard uz Android.
Divu valodu atbalsts ir varena fīča, ja nepatīk slikti latviskojumi.
obsidian 16.12.2016. 21:28 teica:
Google beidzot izdomāja, ka arī uz Android vajag jaudīgu klaviatūru un tāpēc iepriekš iOS eksluzīvā app Gboard tagad aizvieto Google Keyboard uz Android.
shevijs 16.12.2016. 21:41
Lietoju Hackers Keyboard jau kopš HTC Wildfire laikiem un neesmu gatavs to vēl nomainīt.
Itkā jau tā seach funkcija izskatās diezgan lādzīga, taču pašam pārāk lietderīga neizskatās, lai mainītu klaviatūru.
MMD:LV 10.12.2016. 13:41 teica:
Sveiki Samsung Note 3 nevar dabut jaunako android versiju, ne?
Jo tagad stāv 5.0 Lollipop versija, itkā atjauninājis esmu šodien.
Note 3 N9005
kapteje 08.12.2016. 15:56 teica:
Hello, te ir bijusi kādam saskarsme ar Samsung telefonu garantiju, ja knox ir 0x1 ?
Atm note 4 prasās pēc garantijas remonta, bet ir notikots knox, un nezinu vai vispār Tele2 paņems uz garantiju vai nē, myb kādam ir bijusi lidzīga pieredze ? (:
LVG 03.12.2016. 10:48 teica:
Sveiki. Kapec man visi android telefoni pēc laika nereali sak glukot,bremzet. Varbut kadu toolu izmantot lai attiritu vai ka? moto g3.
Lukijs 03.12.2016. 10:53
Vienīgais labais tools ir smadzenes. Pieņemu ka tev viņš ir aizfirsts ar visādām cleaner unoptimisng apps etc.
sykerz 03.12.2016. 10:57
Nez, bez aizdirshanas, mana pieredze ar androidiem ir tieshi tada. (tinfoil hat theory - tas lai pirktu jaunus telefonus and shit amirite).
protams tas nav pec 3 meneshiem, 6 meneshiem n shit, mana pieredze tas ir 1~1.5 gads kad telefons naturali pats no sevis sak jaties nost, glukot un bremzet (bez metashanas pa zemi un atminjas aizdirshanas ar sudiem un cancer apps.)
var jau but, ka tas ir no ta ka kada komponente pati nolietojas, vai ari updeitus kadus sak nepavilkt utt
mans tagadejais androids kalpo loti labi, pat nemot vera ka tas ir cenas zinja budzeta variants (a3 2016), laiks radis ka bus tho.
Lukijs 03.12.2016. 12:13
Man mid-high end telefoni nekad nav sākuši lagot vnk pēc tā ka viņi tiek mēnešiem izmantoti, tāpēc neticas ka tā var notik, bez telefona aizdiršanas. Pat Galaxy Ace tādu problēmu nebija.
obsidian 02.12.2016. 17:28 teica:
Inb4 Pixel 2 ražotājs būs Nokia (tagad HMD). Dis gon be good.gif
https://www.gsmarena.com/google_said_to_be_cl...-news-21966.php
obsidian 01.12.2016. 22:14 teica:
7.0/7.1 update striķis. Atcerējos, ka šāds topiks vel nav apspriests šeit.
Samsung Galaxy S7 un S7edge (sola šogad), bet Note 5, Galaxy Tab S2, Galaxy S6, S6 Edge un S6 Edge+ (sola kaut kad 2017. gadā).
Sony Xperia ZX un X Performance (no šodienas), Xperia X, X Compact, Xperia XA, XA Ultra, Xperia Z5, Z5 Premium, Z5 Compact, Xperia Z3+ un Z4 Tablet kaut kad vēlāk.
LG G5 (jau no šonedēļas), pārējie???
Lenovo Moto G4 un G Plus jau saņem, Moto Z arī.
Motorola Moto G 3rd gen tho'? Moto X 3rd gen tho'?
Huawei P9, P9 Plus, P9 lite, Mate 8, nova, nova plus no 2017. gada janvāra.
HTC 10 kaut kad šogad sola, bet par pārējiem nav ne jausmas.
OnePlus 3 jau decembrī, bet kur 2 tho'?
Xiaomi kāds ieliek manis vietā.
Meizu ???
Alcatel ???
Asus ????