Android

• obsidian
    +1

CES 2017 ietvaros TCL atrādīja Blackberry Mercury prototipu.

Niiiiiiceee.

• Shattred
      0

Kaut kā liekas, ka šī ierīce dzīvē ir ļoti, ļoti gara..

• line^
    0

Kāda atšķirība ir no nexus 5 un no 5x?

• Space
    • Oshino
      0

2 gadi starpā

• Gek
      0

Ieprirkš man bija 5, tagad ir 5x. Upgradojos pēc aptuveni 2 gadiem. Jūtos ļoti apmierināts, vecais ļoti patika, jaunais patīk vēl vairāk. Nedaudz lielāks. Vienkārši nedaudz labāks pēc visa, kas iekšā. Vecais bija tāds plastmasīgāks, šis šķiet izturīgāks.

• Earthquake
    0

Varat ieteikt kādu telefonu līdz aptuveni 170€. Mammai vajag, neko baigi advancētu. Lai kamera nav krimināla un baterija uzreiz nav tukša. Kas būtu vislabākais šajā nelielajā budžetā ?

• obsidian
    +1

Samsung 2017. gads sācies ar labo kāju vai pat ar divām labajām kājām pa priekšu.
    Galaxy A sērija ir klāt. Principā svarīgās izmaiņas ir ūdensizturība, USB type-c, A3 dabūjis pirkstu nospiedumu lasītāju un 2 GB RAM un abiem ir jauns apaļāks dizains. Otrā labā kāja ir tas ka telefoni nāk 2015. gada svaigāko OS atjauninājumu - Android 6.0.1.

https://kursors.lv/2017/01/02/samsung-izzino...talrunu-seriju/

• Hibs
      0

A3 izklausās lieliski.

• Pr0m
    0

Vajag padomu planšetdatora iegādei.
    Mērķis iegādei- filmas, yt, pdf, offise failu skatīšana utt. Nu spēles reti spēlēju wsop un tamlīdzīgas.
    Patlaban man pašam ir šādi varianti
    1.Lenovo IdeaTab Yoga 3 Pro 10.1
    2. Samsung Galaxy Tab S2 (SM-T819)

Planšeti pats pirms tam neesmu pircis nav bijusi vajadzība, tāpēc prasu jūsu padomu.

• Laciz
      +1

Filmām/yt s2 būs meh, jo 4:3. Lieka ekrāna malu izniekošana.
      Tā kā no šiem, lenovo.

• Pr0m
        0

Ja ir tad vari piedāvāt arī savu variantu.

• Laciz
          +1

Cik pašam sanācis lietot, tad Sony Z series planšetdatori likušies vieni no labākajiem. Ieteiktu apdomāt kādu no tiem, build quality tiem arī ir patīkams.

• Jayden James
    +1

Sveicinati kungi, draugs ir nolemis pariet no iphone uz android telefonu, zinu, ka shaja grupa ir daudz zinosi cilveki, kas varetu ieteikt sobrid vislabako viedtalruni tirguu uz android OS
    budzets liidz 800 eiro, busu loti pateicigs ja, ja jus varetu ieteikt un viena teikuma uzrakstit kadu atsauksmi no savas pieredzes ja tada ir.
    Paldies, jauku jums dienu!

• obsidian
      +2

Samsung Galaxy S7 edge - ja vajag liela izmēra, spīdīgu premium klases telefonu.
      Samsung Galaxy S7 - ja nepatīk S7edge izliektās malas un nav nekas pretī nedaudz īsākam bačas darbības laikam.
      Sony Xperia Z5 Premium - ja gribas telefonu, kas kliedz "skaties uz mani, cik ļoti esmu spīdīgs!" un ja S7 spīdīgums ir parmaz.
      LG V20 - izrādās šo arī Eiropā pārdod, šis telefons kliedz ar to cik ļoti tas neeksplodē.
      HTC 10 - šis telefons kliedz "lūdzu pamani mani, es joprojām eksistēju" un, ja tā izskats tiešām patīk, tad var ņemt.
      Huawei P9 - nosvērts, bet joprojām ārkārtīgi dārgas sajūtas telefons.

• Jayden James
        0

Liels paldies!

• kapteje
        +2

Ar s7 var gadīties tā, ka diezgan ātri sanāks garantiju apciemot :-)
        @Jayden James, ja viņam nedeg, lai pagaida līdz ~martam, varbūt kaut kas interesantāks paradīsies.

- 1 - 2 - 3 - ... - 22 - 23 - 24 - ... - 328 - 329 -