Android

• Athe
    0

4dien dabūšu planšeti. varbūt ir jau uzreiz kādas lietas, ko man vajadzētu novilkt? nav nekas kruts, tikai 1ghz un 512mb rams, bet manām vajadzībām būs ok.

• Shattred
      0

Kāda tieši planšete?

imo, mēģināt norūtot.

• Athe
        0

Ko īsti dod tā rootošana? saprotu, ka iegūsti pilnu piekļuvi pie ierīces, bet no tā nav jēgas vidusmēra pircējam, ne?

• Shattred
    0

Kaut kā muļķīgi sanācis.
    Vakar iedevu vienai meitenei telefinu, lai tajā viņa ieliek savu sim (ZZ), jo viņai telefons izlādējās. Ok, neko nepanācu(sim vienkārši neaktivizējās), liku atpakaļ savu. Ieliku savu, SIM aizgāja, bet rādījās, ka nevar pieslēgties google akkauntam. Vadīju paroli vienreiz..otreiz.. un nu jau iznāk, ka divdesmit reizes.
    Kādēļ viņš nevar pieslēgties? Kāds var izpalīdzēt? smile_mini.gif

• obsidian
      0

Iespējams ieliekot citu SIMkarti (pieņemu ka tev nav Tele2/ZZ) telefons automātiski saprata, ka jāpielsēdzas bites vai lmt datu kontam. Manuāli jānomaina datu konts (vai kā tas saucas?) uz tava pakalpojuma sniedzēja kontu.

• Mr Raccoon
      0

Tas pats bija manam klasesbiedram. Viņš uzlika rūpnīcas datu atiestati un tad viss bija ok.

• Shattred
      0

Informācijas pēc:
      es dabūju beidzot tikt atpakaļ savā akkauntā ievadot speciālo "one-time"(tā es to sauc) paroli, jo man ir uzlikt 2-step vertification.
      Sīkāk/saprotamāk par to var izlasīt šeit(clickable link)

• Hibs
    0

Pēc pāris mēnešus lietošanas pirmo reizi man ir kārtīgs "WTF?!". Vēlējos sagrupēt savas 300+ bildes tā smuki pa albumiem un... Secināju, ka HTC app to nevar izdarīt. vai arī es vienkārši nemāku atrast. Cik nojaušu, to var izdarīt slēdzot pie PC/izmantojot kādu file manager, bet tas man šķeit visai neērts un nejēdzīgs variants. Zinu, ka samsung un lg galeiju app bez problēmām ar to tiek galā. Varbūt varat ieteikt kādu 3rd party gallery app (izmēģināju šo, app ir skaists, ebt iespējas tikpat limitētas)? Vai arī es esmu idiots un vienkārši nemāku atrast, tad būtu jauki, ja mani varētu apgaismot.

• Hibs
      0

Ok, pagaidām visai jēdzigs variants šķiet QuickPic, taču joprojām neesmu īsti apmierināts. :/

• shevijs
    0

Ķīmijas reakciju kalkulātorus, lūdzu.

• Shattred
    +1

Lielākais aplauziens ar telefonu, kāds bijis pa ilgiem laikiem.
    Tā kā es iepriekš aktīvi izmantoju Go Launcher, tad piektdien, lai baterija tur visu nakti, pārgāju uz ierasto home screen jeb neizmantoju Go Launcher.
    Baterija izturēja visu nakti un vēl palika ~30% pēc aktīva interneta lietojuma visas nakts garumā. Parasti telefons būtu jau izlādējies..

Tā nu iesaku tiem, kuriem ir Go Launcher un vajag bateriju kādu dienu, tad iesaku izslēgt Go Launcher un izmantot default mājas ekrānu.

• Pampox
      +1

Tu esi tik ātrs kā slieka uz trolejbusa crazy.gif tas taču jau sen zināms ka visi tie launčeri rij bateriju kā negudri

• Shattred
        +1

To ka rij es jau biju sapratis, bet nebiju pietiekami drosmīgs uzmest tam un palaist pretīgo default māj'ekrānu.

• Pampox
          +1

Meh, man mājekrānu teorētiski sanāk redzēt 2x dienā. kā no rīta ieslēdzu mūziku, tā vakarā izslēdzu

• obsidian
    0

Tie, kas nevar atļauties maksāt 165 latus par Nexus 7, bet vienalga grib planšeti, kura nav žingjengčaj ražojuma un kura neizjuks trešajā lietošanas dienā vai kura nebūs mūžīgs lagfests, tagad var ietaupīt tos 30-40 latus.

Specifikācija: www.gsmarena.com/asus_memo_pad_me172v-5249.php

• Shattred
      0

Tā jau lielisks, bet tomēr domāju iegādāties Nexus 7, ne tikai dēļ tīrā Android, bet arī tas, ka šim asus ieliknim nav šis "SIM No"

• obsidian
        0

Lētākajai (165 latu) Nexus 7 versijai arī nav SIM kartes slota. 3G versijas cenas Latvijā sākas no 210 latiem, kas ir jūtami vairāk nekā lielākā daļa budžetnieku.

• Shattred
          0

To es zinu un domāju.
          Ja man negribētos tik ļoti 3g, tad gan es domātu vai gaidīt šo Latvijā vai pirkt nexus.

- 1 - 2 - 3 - ... - 245 - 246 - 247 - ... - 328 - 329 -