Android

• Mr Raccoon
    0

Draugam ķibele ar custom rom likšanu sanāca hihi.gif
    Karoč, dara visu kā pamācībā rakstīts (bet šoreiz stāsts ne par to) un kad slēdz telefonu iekšā, tā tiek līdz samsung logo un viss. Pamācībā rakstīts, ka booting var ievilkties līdz 10 mins, bet te viņš no rīta sāka likt un vēl jo projām samsung logo rādās hihi.gif

• Janzz_
      0

Man tā bija, recover°y iztīriju cache un aizgāja

• obsidian
    0

Kas ir Oppo Find 5 vēderā.

• Forgeron
    0

Uz sava telefona palaidu spēli un viss nofreezojās, izņēmu ārā baterīju, slēdzu iekšā, parādās LG bilde un tur arī paliek, tālāk nejiet :/ Varbūt kāds zin kā salabot.

• Ričards
      0

Stock rom?

• Forgeron
      0

Ja vien es zinātu, kā to visu izdarīt biggrin_mini2.gif

• Mr Raccoon
        0

Optimus Me P350, vai ne?

• Mr Raccoon
        0

Cik YT skatos, visi p500 custom ROM'i ir ar kaut ko nestrādājošu, vai nu arī izskatās šausmīgi pretīgi. Ta nestrādā kamera, ta nets nestrādā, ta galerija, ta playeris ta vēl kazin kas cits. Pašam sava ROM'a izveide ir grūta?

Kveššn namber cū. Cik skatijos video youtubā, tur bija rādīts, ka norootojot telefonu viņu var overclockot ar parastas programmas palīdzību. Atver programmu un uzstādi tur minimālo/maximālo frekvenci. Taisnība?

K'veššn trī. Ko tā ''minimālā'' frekvence dod? Kas mainās, ja es viņu mainu?

• Shattred
          0

1. Jā, no nulles tas ir vairāku mēnešu, ja ne ilgāk, smags darbs.
          2. Jā.
          3.Pieņemot ka par frekvenci tu runāji saistīti ar procesoru.
          Un minimālā frekvence nozīmē, ka tā būs mazākā cik zemu tas nolaidīsies jeb izmantos, mazāk/zemāk vairs neizmantos.

• Mr Raccoon
            0

Jo augstāku maksimālo frekvenci uzlieku, jo telefons ātrāk strādā. (neaiztiekot minimālo) un jo mazāku uzliek minimālo, tad kas mainās? (neaiztiekot maksimālo).
            Arī pastāv lielāks čipa nodegšanas risks mainot minimālo frekvenci?

• obsidian
            0

1. Tās funcijas nestrādā jo nav čipseta draiveru vai arī paštaisītie draiveri ir pārāk bugaini. Veidot savu ROMu ir diezgan laikietilpīgi.
            2. Jā
            3. Tā ir minimālā frekvence, kuru var iegūt pievadot minimālo iespējamo spriegumu procesoram. Godīgi kaut kā nebiju interesējies vairāk par to. Zināms, ka daži čipi māk ieiet low-power režīmā, lai taupītu batereju gan jau tiek mazināta arī procesora takts frekvence.

• The 37
            0

Tātad es šodien bišķīt sastresojos tikai, tāpēc ka māsai nopērk bļeg pa 600 lati iphone 5, bet viņa viņu nebija pelnījusi, tad ar omi parunājos, kāpēc viņai viņu vispār pirka un tad atteica pretī, ka man arī nākošo telefonu nopirks +-300ls vērtībā.
            Android i come!Tagad arī ir android, bet tāds mesls. biggrin_mini2.gif
            Doma ņemt būs SIII vai SII.

• Jānis
              +3

HTC one X it is

• Shattred
                -1

Tā kā esmu spēlējies ar S3 - iesaku!

• Ričards
                +2

Iesaku labāk One X.

• Ričards
                0