Android

• Pampox
      0

Lol, platāks sgs III crazy.gif

• obsidian
        0

Acīmredzami ne tikai SGSIII čipu aizņēmās.

• Mr Raccoon
        0
        Citāts:
        EDITED, tas tak tablets.
      • Zaker172
        0

Ugh, māte nopirka Galaxy Note 2.. Nu jā tagad varēs ērtāk runāt un rakstīt sms..

• Jānis
          +1

I feel sarcasm overload in OP

• The 37
          0

Es pat brīnos kā 50gadīgam cilvēkam vajadzētu android planšeti.Manai omei ir planšete un man skauž sad_mini.gif
          Nu, labi viņai jau tikai darbam vajag, kad izbrauc uz Rīgu, bet ito 1x mēnesī, ja ne pat 2mēnešos.

• Lauvēns
        0

Atradu Play veikalā "Tank 1990". Kur tie laiki, kad spēlēju šo spēli...uznāca maza nostaļģijas plūsma. biggrin_mini2.gif

• Mr Raccoon
          0

Yeah, nesen pats arī paspēlēju. Nez kāpēc agrāk likās interesantāk :/

• Lauvēns
            0

Nu tad jau nebija diža pieeja datoram. Ksetnieks- tā ir laba manta. biggrin_mini2.gif

• Mr Raccoon
              0

Jūūū, kasetnieks vēl plautkā mētājas wink_mini.gif
              Es tiaki nezinu kas par vianu. Vēl kādas 8 kasetes ir.

• Abdul
          0

Tātad tips kā bateriju taupit. man ir sgs 3, brightness ir uz lowest, esmu samazinajis lidz 2 tasks at once, vel jo projam baigi sezhas, wifi/bluethooth ir off.. kas vel. ?

• Abdul
            0

Quick pls

• Abdul
            0

Kaa tieshi, itka bija off datu parraide. da es nez, man vecajam telefonam dienaam gaja baterija, sim jaunajam pat divas neizvelk

• Gek
              0

Nu nevar jau neierobežoti pagarināt baterijas darbību. wink_mini.gif

• mad
              0

Aplikācija visiem alu mīlošajiem android lietotājiem:
              https://play.google.com/store/apps/details?id=roentgenium.apps.beers

Lūdzams ietestēt un atstāt daudz zvaigznīšu biggrin_mini2.gif

• latvia gamer
                0

Just downloaded biggrin_mini2.gif

• Static
                0

Un vēl viens iemesls iegādāties jaunu tālruni ar Android operētājsistēmu, lai aizstātu veco, nekam nederīgo Symbian S60 5. sad_mini.gif

• Hibs
                0

Man sanāca 67 latviešu aliņi. :S
                Kādu dienu gan būs jāmēģina arī salikt ārzemju ali, bet uz tiem gan es neesmu īpaši kārs. Padsmit gan jau sanāks.

• Mr Raccoon
              0

Ja norooto telefonu, tad pazūd garantija, ja unrooto, tā pat atpakaļ nedabūt, ja?

• Ričards
                0

Ja unrooto, tad garantija atkal ir derīga. (Neesmu 100% pārliecināts).

- 1 - 2 - 3 - ... - 247 - 248 - 249 - ... - 328 - 329 -