Android

• NOWimNPC
    0

Kāds varētu būt iemesls, ka mobīlais internets ieslēdzas pats no sevīm? Esmu ievērojis, ka lietojot dažādus apps tas ieslēdzas, kaut vai WiFi ir ieslēgts

• shado2012
      0

Vispār pēc noklusējuma, ja ir pieejams wifi, tad talrunis naudas taupīšanas nolūkā lieto to.. Tev kkas ir greizi..

• NOWimNPC
        0

Tur jau tā lieta. Kad izeju no kādas aplikācijas, novelkot drop down redzu, ka WiFi ir izslēgts, ieslēdzas mobīlais internets un tad arī ieslēdzas WiFi

• shado2012
      0

Man liekas tev kkas sistēmā nojucis, nez uz remontu vai pakonsultējies ar kādu speciālistu.

• Euuu
    0

Kā vispār var sataisīt screenshotus sgsII?

• NOWimNPC
      0

Ar programmas palīdzību, ja nevar citādi. Pamēģini Screenshot Ultimate

• Abdul
    0

Vēlējos pajautāt, kāpēc manam SGS3 visu laiku laiku ekrāns tāds patumss, ik pa brīdim paliek gaisš

• Abdul
      0

Situācija ir tāda ka tikko māte zvanīja, pārrunāju tagad ir gaišs..

• Abdul
      0

Sablokeju , atblokeju, akal tumsš

• kajapansa
      0

Gaismas sensors uzlikts uz automatisks... atbloke un novelc augshejo menu leja... jabut gaismas ikoninai... vari pas noregulet un vari atstat uz automatisks...

• obsidian
    0

Varētu būt noderīgi.

• obsidian
      0

XenoAmp škiet par pilnīgu must have!

• Abdul
    0

Varat ar spelem padalities, kadas spelejat ?

• NOWimNPC
      0

Angry birds space, bad piggies, temple run, jetpack joyride, mega jump, where's my water, where's my holiday (nezkapēc baigi lago), roll in the hole, cut the rope HD

• Jānis
      0

World at arms aizrāva pēdējās dienās
      Bike Race ir laba, var paspēlēt mp

• Abdul
      0

Gribēju pateikt ka pats pagaidām tikai Drag Racing, Fruit Ninja,2XL MX offroad.

• NOWimNPC
    0

Tātad gribēju pajautāt:

1. Esmu ievērojis, ka lietojot Screenshot vai arī Flashlight programmas ieslēdzas mobīlais internets, to var kaut kā izslēgt, bet tā lai tas neslēdzas? Bet tā lai pēc vajadzības mobīlo internetu var ieslēgt

2. Un kā es varu pārmest programmas uz SD karti, ja man nav tās [Move to SD] pogas? Atradu google, bet tur vajadzīgs root, bet to gan negribu darīt, varbūt ir kādi citi veidi?

Paldies jau iepriekš!

• obsidian
      0

1. Kāds tev telefona modelis? Puslīdz jaunajos modeļos mobīlo internetru var atslēgt drop down izvelnē.

2. settings>applications>izvēlies vajadzīgās aplikācijas un spied "move to sd card"

• NOWimNPC
        0

LG P700

Drop down tas ir tas ar sarkano apvilktais?

Un ja esmu pareizi iegājis, tad nekur nav tāda [Move to SD]

• obsidian
          0

Jā.

Apps>settings>izvēlies vajadzīgās aplikācijas un spied "move to sd card"

- 1 - 2 - 3 - ... - 254 - 255 - 256 - ... - 328 - 329 -