Poweramp ir laikam labākais playeris, kuru līdz šim esmu redzējis.
Vienīgi uzgriežot basus nesabalansēta skaņa, bet tā ir labi.
Iesaku pamēģināt tiem, kas vēl nav mēģinājuši.
Android
- 0
Mr Raccoon 27.12.2012. 17:30 teica:
- 0
NOWimNPC 27.12.2012. 17:39
Īpaši klausoties nekādu atšķirību nav, vai ir ieslēgts equalizers vai nav
- 0
Abdul 27.12.2012. 08:13 teica:
Vakar savā īpašuma saņēmu SGS3, pa cik tas ir mans pirmais andris iesakat apps ko novilkt.
- 0
RolX 27.12.2012. 08:38
Tā, caurskatot savu appu sarakstu -
TrackID - skan dziesma, tu to ieslēdz, tas nedaudz ieraksta, un pēc tam, ja var, atrod nosaukumu. Vienīgi, cik saprotu, ja slikta kvalitāte vai kkāds troksnis fonā, tad nevar ierakstīt, tāpēc kaut vai sabiedriskajā īsti neder.
Multiling Keyboard vai arī kāds cits keyboard - ja tu grbi būt kruts čalis un sēžot exsā rakstīt ar garumzīmēm un tev nav latviešu valodas telefonā, labs variants. Vēl arī tā paša Multiling keyboard lietošana manuprāt ir ērtāka kā standarta keyboardam.
Vēl vari novilkt kādu browseri, pats mēģināju lietot Opera Mini, ja nemaldos. Diemžēl mans telefons laikam bija pavecs, un man visu laiku slēdzās ārā browseris. - 0
Abdul 27.12.2012. 09:22
Paldies , paskatīšos. Par cik telefons ir no Anglijas ir angļu ladetajs, gribēju pajautāt kur var iegūt parveidotaju.
- 0
Abdul 27.12.2012. 09:29
Vēl vēlējos pajautāt, es tur nevaru atrast (zinu esmu stulbs), kautkādu programmu menedžeri vai ko tamlīdzīgu ar ko visas programas pārvaldīt, jo kad es piem kko atveru, vai instalēju no play veikala tad man augšā kreisā stūrī krājās ikoniņas.
- 0
obsidian 25.12.2012. 22:21 teica:
Diskriminējam kazas!
http://www.xda-developers.com/android/silly-goat-you-cant-use-android/
via - 0
Rufus 25.12.2012. 14:12 teica:
Sveiki!Es visā šajā telefonu padarīšanā esmu diezgan liels newfag un man noplīsa mana vecā nokia, tagad vajadzētu iegādāties ko jaunu un skatos uz androidu pusi.Es domāju htc one x/sgs3, jo cik esmu dzirdējis tie ir paši labākie, bet tad es domāju vai es izmantošu visas tās iespējas.Varbūt kāds varētu ieteikt kādu labu un varbūt lētāku, mazāk jaudīgu telefonu?Galvenais, ko es meklēju ir, lai būtu liela atmiņa, jo es parasti piebāžu telefonu pilnu ar mūziku un būtu viegli browsot internetu, it īpaši twitteri.
- 0
Mr Raccoon 25.12.2012. 14:15
- 0
Shattred 25.12.2012. 20:09
Diemžēl neesmu turējis one x rokās, bet tomēr, saku, ka es izvēlētos to, ja būtu iespēja.
- 0
Rufus 25.12.2012. 20:26
Man sāk likties, ka ņemšu sgs3, jo tas itkā ir jaudīgākais androids, kas pašlaik pieejams.Itkā jau varētu ņemt ko lētāku, bet nezinu īsti, ko izvēlēties, lai neaizšautu greizi.
- 0
Ričards 21.12.2012. 19:08 teica:
Pēc neveiksmigas cm9 instalacijas,mans telefons vairs nebootojas ne parastaa, ne recovery modaa.
Vnk 10minutes radas boot animation. Ko dariit?
Telefona modeis: HTC Sensation.- 0
Ričards 21.12.2012. 19:25
Okay, nvm. Nepareizo pogu tureju prieksh recovery mode..
tureju vol-up (jo ta var uztaisit screenshot),nevis vol-down.