Android

• Mr Raccoon
    0

Muļķības vai nē? Kaut kur izlasīju, ka uz LG p350, p500 un p690 laidīšot 4.0.1 update.

• Stock
    0

Hello, es gribētu uzzināt kā lai pareizi updato sava telefona andoida versiju, ja caur telefonu automatiski neļauj, jo met ka ir jau jaunāka versija. Bet caur datoru kaut kas čakarejas kad sledz klāt pie usb, telefonu neuzrāda. Reti gadās ka parādas kā pie pc pieslēgts, bet tad caur to LG mobile tool nevar atrast. Telefona modelis Lg black p970. Androida versija 2.2.2.

• Mr Raccoon
      0

Itkā vajadzētu būt upgradable uz 2.3

• pee see cee
      0

Tieši tas pats tam telefonam.

• obsidian
    0

Diezgan interesanti.

• obsidian
    0

Tiem, kam gribas uzzināt par 4.2 update vairāk nekā dažos vārdos, bet negribas tērēt vairāk par 10 minūtēm.

• Mr Raccoon
      0

Njā. Izskatās tīri normāli.
      PAr to touchwiz. Par personīgi nepatīk tas Touchwiz. Vairāk ne pats touchwiz, bet gan tā apakšējā rīkjosla. Bet citu vianu itkā nav.

• Mahjarrat
      0

Kad būs tas update? Es jau ilgi gaidu cray_mini2.gif

• Mahjarrat
        0

Man ir Android 4.0.4, kā lai es dabūnu 4.1?

• latvia gamer
        0

Jaunais Nexus ir labs?

• obsidian
          0

Ar telefoniem nav kā ar maizi, nevar pateikt laba vai slikta.
          Nexus 4 piedāvā greznu dizainu, bet baļķa otrā galā ir, tas, ka tas stikls skrāpējas uz nebēdu. Telefons ir jaudīgs, bet ar ierobežojumiem atmiņas ziņā.

• alberts00
            0

Kam pie velna vajag vairāk par 8GB un kāpēc?

• obsidian
              0

Man gribas uz telefona turēt vismaz daļu savas mūzikas, bez pilnajiem albumiem man sanāk 8 GB un mūzika ir tikai viena no n-tajām lietām ko man vajag telefonā (kaut vai kartes, foto, video un brīvā vieta, lai izmantotu telefonu kā zibatmiņu).

Gan uz BB Curve, gan Sony tipo man visu laiku bija 8 GB atmiņas karte un ar to man reāli nepietika. Laikam pie vainas ir tas, ka esmu liels mūzikas ģīks un man vajag sasodīti daudz mūzikas. biggrin_mini2.gif

• Mr Raccoon
          0

Uz LG KP500 ir iespējams uzlikt andoidu?

• obsidian
            0

Tehniski jā, bet praktiski nē.

• Mr Raccoon
            0

@obsidiab kàpéc?

• Mr Raccoon
              0

@obsidian

- 1 - 2 - 3 - ... - 259 - 260 - 261 - ... - 328 - 329 -