Android

• Mr Raccoon
    0

Izskatās pēc spama, bet tā nav... Kā tur ir ar tiem AWD, GO un citiem launcheriem? Biju vienreiz GO locker un GO launcher uzlicis un telefons sabremzējās tā, ka programmas izdzēšana man prasija bez maz vai 2h. AWD launcheris arī tik traki bremzēs?

• Mr Raccoon
    0

https://play.google.com/store/apps/details?i...e=search_result
    Šitā būūūūūuuuūlciņa ir droša?

• Mr Raccoon
    0

LG Optimus One. Kaut kas ar batareju noticies. Vakar ap 17:00 noņēmu no lādētāja. Tad telefons kādu laiciņu netika lietots. Ap desmitiem uz stundiņu iegāju netā (exs skatījos). Tad vis... Noliku telefonu zu palodzes un batareja vēl bija diezgan pila. No rīta pamostos un skatos, ka telefons izlādējies līdz beigām. Kas vainas? Tie visi battery saver @Google play veikalā patiešām strādā?

• Shattred
    0

Tātad, kāds var palīdzēt man uzmeklēt/sameklēt kādu normālu guide(pamācību) priekš idiota - Kā uzlikt CM9 uz mana SG Ace. Pamācību, kur no sākuma līdz beigām paskaidrots vai ideālā gadījumā - parādīts.
    Es esmu meklējis, bet ne ļoti iedziļināti, tādēļ iespējams jau trešais links @Google varētu būt tieši tas, kas man vajadzīgs.
    Please?

• Shattred
      0

Ko esmu noskaidrojis, manuprāt arī sapratis:
      -Vajag sākt ar to, ka uztaisa factory resset
      -Uzlādē CWmod
      -restartē
      -uzliek, lai atver CM7.zip
      -gatavs..?

• NOWimNPC
    0

Kā pārmest failus no datora uz savu andrīti? Usb nestrādā, rāda ka slēdzas iekšā un uzreiz izmet atpakaļ, un dators nav pieslēgts pie Wi-Fi, idejas?

• Funky
      0

Kas pa telefonu ?

• alberts00
      0

Kāda velna pēc, lai pieslēgtu USB pie telefona vajag būt datoram Wifi ieslēgtam ,tu kaut ko nejauc?

• Ričards
      +1

Tikko uzliku JellyBean ROM'u.
      1. Nelejuplādējot atsevišķu launcheri, var kaut kā panākt, lai man uz katra desktopa būtu viena un tā pati bilde, nevis tā, ka viņš vienu lielu bildi sagriež un sadala katram desktopam?
      2. Nelejuplādējot atsevišķu launcheri, var kaut kā panākt, lai atverot menu, search poga, kas ir atsevišķa zem ekrāna, vērtu vaļā menu searchu, kā iekš 4.0 nevis kaut kādu stulbo google search?

• lemonwave🍋
        +1

Kādēļ JellyBean liki?

Cik lasīju, tad JellyBeanu normāli pavilks tikai SGS3 un jaunie, bet SGS2 ar JellyBean pat problemātiski darbosies.

• Ričards
          0

Gribējās kaut ko jaunu. Ja nesanāks salabot šīs 2 problēmas, ņemšu nost :l

• obsidian
          0

Jebkura ierīce, kas spēj pavilkt ICS mierīgi spēs arī JB. Jautājums ir vai ražotājs liks jums iegādāties jaunu telefonu priekš JB, aizbildinoties ar nejēdzībām, vai nē.

- 1 - 2 - 3 - ... - 274 - 275 - 276 - ... - 328 - 329 -