Kas varētu būt par problēmu, ja man telefons stāvot neaktīvs ~18h norauj 30%? Kā arī battery usage uzrāda ka Šūnas gaidstāve un tālrunis neaktīvs izmanto 94% no baterijas. Šūnas gaidstāve uzrāda ka to izmanto radio, bet radio nekad nēsmu lietojis.
Android
- 0
lemonwave🍋 18.03.2012. 23:42 teica:
Novilku aplikāciju Soundcloud.
Teikšu tā, labākā aplikācija, ko esmu redzējis un ir arī homepage, lai var darīties uz pc. Tāds kā Twitter tipa page searchamm, ka var refreshot. Lapā var vienlaicīgi klausīties mūziku un meklēt citu neatverot jaunu tabu. Telefonā Soundcloud aplikācija arī ir ērta un labi saprotama.
Silti iesaku! (www.soundcloud.com)- 0
obsidian 18.03.2012. 23:46
Soundcloud vairāk noder mūziķiem, producentiem, leibliem. Būtībā SC komanda visu cenšas darīt kvalitatīvi dodot daudz iespēju arī parastajai tautai.
- 0
lemonwave🍋 18.03.2012. 23:57
Nu man liekas baigi noderīga. Tikko atradu arī labu mūzikas meklēšanas download appu, kur atrada remixu, kuru citos apps neatrada.
- 0
Shattred 19.03.2012. 07:51
Pag, kāds paskaidros, kas tā par aplikāciju un ko dara? (konspektīvā veidā - īsi un kodolīgi)
- 0
lemonwave🍋 18.03.2012. 20:41
Com0n, tu vienkārši esi iepriekš uztaisījis tik daudz tēmas, ka zini to, kas tev jāzin un neko vairāk nevajag - spēles.
- 0
lemonwave🍋 18.03.2012. 20:47 teica:
Kādu laiku neesmu neko tādu vilcis. Tātad, tie kas izmanto tādus apps kā Applanet, zinās.
Ir vēl kāds app kā applanet, lai par brīvu varētu novilkt maksas aplikācijas/spēles?