Android

• Shattred
    -1

>Endless bootloop LG G4
    >vajag dabūt pie dzīvības, lai izdabūtu atlikušos vajadzīgos failus
    Pastāv iespēja ar nodomu piedabūt pie dzīvības to kritušo ierīci vēlreiz, lai vismaz varētu pārglabāt visus vajadzīgos failus uz datora un nosinhronizēt visu, kas atlicis?

Long version:
    Rādīt spoileri

Tā kā šī nav mana prioritāte pašlaik, tad tikai jautāju - ir iespēja (tā ka ar nodomu) vēlreiz ieslēgt telefonu atkal un dabūt visus vajadzīgos failus ārā, lai var factory reset uztaisīt? Jo nekas cits kā atkal gaidīt šādu maģisko momentu, kad pēkšņi iziet no bootloop, ir viss, kas atliek.
    Man bez maz vai vajag tikai atbildi vai ir iespēja vai nē.Ja būs, tad pats mēģināšu uzmeklēt, jo meklēties un šaut tumsā bez pārliecības, ka ir iespēja, man nav.

• Lukijs
      +1

Recovery iet? Vari arī mēğināt ar "adb pull /storage/sdcard0 vai sdcard1", ja tev ir bijis ieslēgts usb debuging.

• Shattred
        +1

Mēģināju spaidīt vēlreiz kombinācijas, bet tālāk par logo netika. Tādēļ stipri apšaubu gan par iespēju tikt pie recovery, gan pašu debugging atķeksēšaanu. (It īpašī šaubas par debbuging atķeksēšanu, jo par terminiem bootloop un root viņš uzzināja tikai pēc paša atgadījuma )
        Bet mums tur arī vairs nepalika laika čakarēties, tādēļ pat nemēģināju tā kārtīgi pieslēgties pie recovery/fastboot. Bet vismaz būs, ko pamēģināt ar adb, paldies par ideju.

• Lukijs
          +1

Pamēğini tikt fastboot un vari arī paņemt ar kādu lg firmware flash tooli un novilkt kādu softu un pamēğināt to noflashot, varbūt atpazīs mobilo tur. Priekš adb sameklē easy adb install toolu un arī telefona draiverus sainstalē.

• obsidian
      +1

Google Translate tagad arī pa rokai. inb4 vajadzība pēc 6.0.

• Str Pure3D
      -2

Tuvākajās dienās braucu pirkt moto g 3rd gen 16gb no bm`a .
      Tākā Jūs visi man viņu favojāt uz <200e limita , tad laikam nenožēlošu .
      Ar 8gb versiju biju pat apmierināts , patika .

• Laciz
        0

Ok, neesmu vel redzējis neko izdevīgāku LV price/performance ziņā. Un man liekas, ka vajadzēja būt "<".

• Str Pure3D
          0

Atvainojos , nepamanīju to . Izlabošu . Nu kā telefons patika , tiesa tik nedēļu bija .

• obsidian
        0

Nezināju, ka BM to jau importēja. Garantiju būs grūti dabūt, bet pats ar gribu. biggrin_mini2.gif

• obsidian
        0

Xiony Xperia Mi Ultra ir klāt!
        https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_max_with_6...-news-18152.php

• Lukijs
          0

Acly not bad. Ja vēl būtu romu development, tad būtu kandidāts.

• shevijs
          0

Baigi milzīgs.

• Lukijs
        0

https://play.google.com/store/apps/details?i...rojectbombsquad

Ir mulitplayer ar iespēju izveidot private rooms etc. Kāds negrib maybe vakarā pamēģināt?

• Gek
        +1

Domāju ņemt LG Nexus 5x. Ir kādi komentāri par šo telefonu? Ir ieteikumi, vai ņemt 16gb vai 32gb? @obsidian

• Laciz
          +2

Pašam ir 32 GB, ja neskaita bateriju, atmiņu un skaļruni, tad ļoti laba ierīce. Ja tos vari pieciest, tad ir vērts ņemt.

• Brushie
            +1

Cik viņam ir sot?

• Laciz
              +1

3h SoT ir maksimālais laikam ko esmu sasniedzis ar ikdienas lietošanu.
              Vēlāk iemetīšu kādu screenshotu ar SoT.

- 1 - 2 - 3 - ... - 37 - 38 - 39 - ... - 328 - 329 -