Android

• Str Pure3D
    -2

Tuvākajās dienās braucu pirkt moto g 3rd gen 16gb no bm`a .
    Tākā Jūs visi man viņu favojāt uz <200e limita , tad laikam nenožēlošu .
    Ar 8gb versiju biju pat apmierināts , patika .

• Laciz
      0

Ok, neesmu vel redzējis neko izdevīgāku LV price/performance ziņā. Un man liekas, ka vajadzēja būt "<".

• Str Pure3D
        0

Atvainojos , nepamanīju to . Izlabošu . Nu kā telefons patika , tiesa tik nedēļu bija .

• obsidian
      0

Nezināju, ka BM to jau importēja. Garantiju būs grūti dabūt, bet pats ar gribu. biggrin_mini2.gif

• obsidian
      0

Xiony Xperia Mi Ultra ir klāt!
      https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_max_with_6...-news-18152.php

• Lukijs
        0

Acly not bad. Ja vēl būtu romu development, tad būtu kandidāts.

• shevijs
        0

Baigi milzīgs.

• Lukijs
      0

https://play.google.com/store/apps/details?i...rojectbombsquad

Ir mulitplayer ar iespēju izveidot private rooms etc. Kāds negrib maybe vakarā pamēģināt?

• Gek
      +1

Domāju ņemt LG Nexus 5x. Ir kādi komentāri par šo telefonu? Ir ieteikumi, vai ņemt 16gb vai 32gb? @obsidian

• Laciz
        +2

Pašam ir 32 GB, ja neskaita bateriju, atmiņu un skaļruni, tad ļoti laba ierīce. Ja tos vari pieciest, tad ir vērts ņemt.

• Brushie
          +1

Cik viņam ir sot?

• Laciz
            +1

3h SoT ir maksimālais laikam ko esmu sasniedzis ar ikdienas lietošanu.
            Vēlāk iemetīšu kādu screenshotu ar SoT.

• LVG
        0

Šodien manam ķīniešu andrītim sāka nestrādāt zibspuldze,izmantojot gan kā torch,gan kā fočēšanai nedarbojās un neslēdzās,kas varētu būt pie vainas?? spuldzi esmu sapisis vai tas ir lollipop gluks?uztaisiju factory reset,bet nelidzeja

• Laciz
          0

Gan jau zibspuldze nokalpoja savu mūžu.

• LVG
            0

Huehuehue 5mēneši,nu ja,neko no ķīnieša nevar vēlēties,labi ka nemaksāja dargi tas andrītis,btw zibeni nevar nomainīt pats?

• Laciz
              0

Visu var pats, tik vai ir vērts čakarēties?
              Ja ebayā atrodi, tad nevajadzētu būt pārāk nereāli nomainīt.

• Str Pure3D
        0

Varbūt kāds var palīdzēt izdomāt ko ņemt , jo šoreiz maciņš īsti neļauj izvēlēties kā iepriekš un jā visi līdzšinējie arī krietni dārgākās cenās ir pievīluši un padevušies .
        Pašlaik skatos uz šiem lg g4c vai gsmart classic pro .
        Cena kuru vēlētos nu ap 150e , p8 lite tomēr atkrīt , paņēmu no drauga paspaidīju pāris h , nepatika tomēr .

• Lukijs
          +2

Moto G 3rd gen

• Str Pure3D
          0

@Lukijs un visi pārējie , varbūt vēl kādi varianti , iečeko gsm arena ir tīri ok , bet iveikalos tieši to pašu neatrodu kkā , visur iveikalos 1gb rams parādīts , bet gsm arena rāda ka 2gb.

- 1 - 2 - 3 - ... - 37 - 38 - 39 - ... - 327 - 328 -