Android

• Ralfs.
    0

Varat ieteikt kādu spēli kā 66.rajonu? Nezinu kā tādas spēles sauc.

• Ralfs.
      0

Varbūt kāds zin šādu ''žanru''? Savam character jākačā līmenis, nauda, jāpilda misijas, utt.?

• Krāniņš
        0

Nav tādas, pašam iepriekš bija topiks par šo tēmu, nebija nekas līdzīgs, vismaz tad.

• Ralfs.
      0

Varat ieteikt kādu spēli kā 66.rajonu? Nezinu kā tādas spēles sauc.

• Laciz
      0

Nexus 7 (2013/2014) tagad ir iespējams nobrickot pat ar OTA 5.0.x.

Ja ir jau 5.0.x versija, tad nav ieteicams slēgt ārā vai restartēt ierīci, līdz nav 5.1.

http://www.androidauthority.com/nexus-7-brick-android-lollipop-600185/

• lemonwave🍋
      0

Kaut kas šāds uz Android arī eksistē? Nevarēju neko līdzīgu or anything atrast.

• obsidian
      0

Sony Xperia Z2 un Z2 Tablet jau kādu laiku saņem Lollipop atjauninājumu, bet no nākamās nedēļas arī Z3, Z3 Dual, Z1, Z Ultra un Z1 comapct piebiedrosies. Kā arī tagad lielais pārsteigums Xperiām: T2 Ultra, C3, Z (*publikas ovācijas stāvus*), ZL , ZR, Z Tablet.
      You go girl!
      https://www.gsmarena.com/lollipop_for_xperia_...-news-11833.php

Tagad sanāk, ka LG vairs nav lielākie Lollipop solītāji starp lielajiem ražotājiem.

• Shattred
        0

Pāris atlikušie Xperia SP fani vēl gaida 4.4
        sadddddd

• Lukijs
        0

C3? Oh snap, gandrīz vai varētu viņu ieķert kā jaunu mob ja nesagrabināšu kādam Z2

• Hidden driver
        0

Cool mans Z3 jauprojam garantijas servica, zajebal

• Persepolis
        0

Tiem, kas spēlē fifa 2015 ut. kas notiek ar transfer marketu? riperino vai arī var drīzumā gaidīt atgriešanos?

• Persepolis
          0

Un tagad arī ut serveri ir deaded, wtf.

• Earthquake
          0

Es agrāk spēlēju, izdzēsu pirms kāda laika. Man tur viss būs saglabājies, ja tagad novilkšu?

- 1 - 2 - 3 - ... - 85 - 86 - 87 - ... - 327 - 328 -