Android

• kamaziK
    0

Tātad, puikas un meitenes.. Pa senu laiku esmu iečāpojis exsā, bet šoreiz nevis, lai pavadītu labi laiku, bet lai saprastu ko mana māsa savam telefonam nafig izdarija, jo patlabam man nav mazākās nojausmas.
    Kaut kad pasen es gribēju to telefonu Rootot, bet līdz galam to neizdariju, pofig, turpināju lietot, viss gāja kā vajag, tad šorīt, nezinu vai spaidot pati kaut ko, vai kāds cits uzmetās uz CWM un katru reizi rr'ojot viņš met uz CWM. nu Boothole uztaisijies.. Es tiešām īpaši nepārzinu šīs lietas kārtīgi, lai zinātu kas man jādara, jo es īsto iemeslu nezinu kāpēc tā ir, lai to labotu, tāpēc, lūdzu, palīdziet, kas saprot šo. @obsidian 'n' pārejie

• Shattred
      0

Ja cwm, tad jau iznāca uzlikt custom recoverie.
      Ja nav root'ots, tad es sāktu ar to, ka pieslēdzu pie datora un officiālo firmware likt ar officiālās programmas palīdzību.

• Janzz_
    0

Was is das?
    http://www.just5.com/latvia/lv/blaster
    biggrin_mini2.gif

• Lukijs
      0

Hujņa

• Lukijs
        0

Jo ir labākas alternatīvas

• Shattred
      0

Ideja, telefons un izskats nav slikts. Pat liels prieks par PR kas viņiem ticis. Bet tas, ka viņi pārdot to par "Latviešu" telefonu manī izraisa ļoti lielu nepatiku. Tas ir kā amerikāņi raksta "Made fucking HERE", bet tas īstenībā attiecas tikai uz uzlīmes, jo pats produkts nāk no Ķīnas.

• shado2012
    0

Kāds šeit spēlē order and chaos online?

• Lv Zakis
    0

Sveiki , tātad ir problēma saistībā ar Spaceru.
    Pirmkārt , lādējos no playveikala rādas kļūda
    "Izgūstot infomāciju no servera, radās kļūda."
    [RPC:S-7:AEC-0]

Un ja takā caur datoru vēlas lādēt , tad vispār rāda ,ka nav ierīču.

Vai varat palīdzēt novērst šo kļūdu ?

• Ričards
    0

Kādas ir uz doto brīdi labākās 10' planšetes ~350e robežās? Tiks izmantotas "geimingam" un internetam/filmām. Brālim vajag.
    Viņš grib sev Nexus 9, bet sliktāku variantu es pat iedomāties nevaru. Sim slots nav obligāts.

• Mazuliits
    0

Kas par lietu varētu būt, pēkšņi paņem un izslēdzās, ieslēgt bez lādētāja nevarēja, jo bija pilnīgi dead. https://imgur.com/1ZW7si3 šeit grafiks. Htc One m7

- 1 - 2 - 3 - ... - 95 - 96 - 97 - ... - 327 - 328 -