Tãtad esmu saplêsis play veikalu. Katru reizi kã iezlêdzu telefonu, parãda, ka googl com process ir apturêts. Play veikalu ieslêdzot, tas neieslêdzas, bet izmet pazinjojumu ar piekritu/nepiekritu apaksa, kuru uzreiz aizver un tekstu nepaspeju izlasit. Kã salabot? Vai vismaz ir alternatîva?
Android
- 0
obsidian 21.01.2015. 09:10 teica:
Esi kādreiz sapņojis par 12" HTC One ar 4:3 ekrāna proporcijām? Es arī nē, bet HP uzskata, ka tā ir laba doma.
https://www.theverge.com/2015/1/20/7861631/hp...tablet-hands-on - 0
winw 18.01.2015. 01:19 teica:
Foken gr8.
Mierīgi sēžu pie laptopa, telefons blakus stāv mierīgi.
Pēkšņi tāda klusa, bet dzirdama skaņa, ka naturāli, kaut kas saplīst ekrānam. Ieslēdzu - ekrāns plaisās, ik pa laikam vēl turpinās tā skaņa, tikai klusākā tonī.
es vnk wtf. Kā tas ir iespējams, stāv taisni uz taisnas virsmas, siltā istabā, nekustinot - ieplīst ekrāns. Šodien nav nokritis ne reizi. Šo divu nedēļu laikā pat nav kritis. :/LG G3 S
- 0
Janzz_ 17.01.2015. 19:46 teica:
- 0
Shattred 17.01.2015. 20:03
N5: 16gb versija nevis 32. Par to pašu pilno cenu var dabūt 32GB versiju, bet tas būtu pa pilno cenu uzreiz pērkot nevis uz nomaksu.
M2: Pa tādu cenu tāda ekrāna izšķirtspēja? wat? Vienīgais, kas labāks salīdzinot ar savu SP (kas ir lētāks par to) ir putekļu un pilienu drošs un Cat4 4G versija. Viss pārējais ir sliktāks. Pie tam, tas ūdens/putekļu drošums nav nekas tik vajadzīgs parastam lietotājam. Ja vispār tev ir vajadzība pēc tā, tad ņem podziņtelefonu darbā un brīvajā laikā lieto labāku gudrtelefonu pa mazāku cenu, bet lielāku funkcionalitāti (piemēram, Xperia SP), manuprāt.
G3 S: Manuprāt, kā jau visas S vai mini versijas, šī neatšķiras ar savu sūdīgumu no flagship brāļiem. Šos telefonus taisa čukčām, kurām nepietiek naudas flagship telefoniem, bet vēlas, lai izskatās, ka viņiem pietiktu. Neesmu gan daudz pētījis, bet neesmu manījis nevienu mini vai S versiju, kura funkcijas un piedāvātais atbilst cenai, ja vien tas nav ss.lv vai lombardā nocenots attiecīgajā cenā.