Android

• Arnis
    0

Iesakiet kādu racing spēli uz planšetes?

• Hektirots
    0

Cik varētu izmaksāt telefona ladētāja porta maiņa? Visu laiku čakarēja, vairāk vispār neiet.

• grigorijs
      0

Jaunu ladetaju var pasutit interneta par daziem euro

• Mr Raccoon
        0

Viņu lādētājs neinteresē.

• Lukijs
    0

Tiem kas izmanto Chrome beta vai arī tagad vēlēsies pamēğināt. Pārmaiņas ir patīkamas. http://www.xda-developers.com/android/chrome-beta-37-material-design/

• nikomans
    0

Tātad lūdzu palidzibu, uzreiz jau ietagošu cilvekus, kas to lieto saprot, varbūt ir velkāds izņemot @obsidian @alberts00 .

Tātad stāsts tāds, draudzenes Samsung Galaxy S4 I9505XXUGNF1 , bija pilnība nojūdzies, ekrans gļukoja, viss lagoja, uztaisiju factory resetu un uzliku cynagonmodu, ar cynagonmodu viss nenormali lagoja, kaut gan pēc factory reset uztaisišanas viss gaja normali. Nu labi uzliku firmware orģinalo Samsung touchwizu. Tagad viss iet normāli, bet neiet 1) Wifi, problēma šāda -

izdariju visu izņemot neuzliku kerneli, jo nesaprotu. 2) Front Camera, bija teikts, lai pārliek firmware to ari izdariju, bet neiet.

Tātad mani jautājumi :
    1) Kā uzlikt custom ROM'u
    2) Vai kāds var ieteikt kādu sakarigu ROM'u S4
    3)Kā var norootot tieši šo S4
    4) Kā uztaisit backupu telefonam (vajadzīgs ja liek custom ROM'u.

Es ceru, ka kādam nebus slinkums šo izlasit un ceru uz atsaucību smile_mini.gif

• Pampox
      0

Cyanogenmod pēc būtības jau ir custom roms

• nikomans
        0

@Pampox bet ar viņu nežēligi lagoja, es nezinu, kas notika, bet tas bija drausmīgi.

• RolX
      +1

Man dažreiz paliek žēl Alberta crazy.gif

• SkitsVicious
      0

Mammai vajag jaunu telefonu. Telefons tiks izmantots pārsvarā zvanīšanai, pa retam īsziņām, spēlēm. Budžets ir līdz 150jevro.

• Janzz_
        -6

Justīne Speisere

• SkitsVicious
          0

Viņai ekrāns par lielu būs. Tā jau sūdzās, kad uz mana 4.7" spēlē, ka liels ekrāns.

• SuPeRgOvS
          0

Tas ir pats briesmīgākais ko varētu ieteikt...

• Hektirots
      0

Jūsu ieteikumi lai uzlabotu baterijas darbošanās laiku?

• alberts00
        +1

Nelietot application killerus, bet gan hangerus.

• obsidian
          0

1. Noregulēt visas sinhronizācijas pēc svarīgāko principa.
          2. Atinstalēt Facebook aplikāciju.
          3. Slēgt ārā datu sakarus pie nepieciešamības.
          4. Sony un LG talruņos ir iebūvēti tīri labi baterijas optimizētāji, kuri vismaz darbojas, lieto tos.
          5. Automātiskā spilgtuma regulācija ir neefektīva, ja tu neesi slinks un regulē ar roku (ja vien tev nav diži spilgts ekrāns vai tas baidās no saules, tajā gadījumā tu zaudē konfortu acīm).

• alberts00
            0

"Automātiskā spilgtuma regulācija ir neefektīva"
            pastāsti man vairāk

- 1 - 2 - 3 - ... - 126 - 127 - 128 - ... - 327 - 328 -