Telefons loti leni ladejas, tapec radas jautajums vai drikst originalo ladetaju (output 5v 500mA) nomainit ar citu jaudigaku (output 5v 800mA) tas palidzes? un vai tada veida nevar kaut ko sachakaret?
Android
- 0
Nobodey 15.07.2014. 20:40
Tu vari ieslēgt airplane mode, kad lāde telefonu. Pēc interneta teiktā, tas paātrina uzlādes ātrumu.
- 0
grigorijs 15.07.2014. 21:11
Tas neko daudz nedod, es domaju jamaina ladetajs jo maniem pazinam nevienam nav ladetajs zem 800mA un viniem lade normali
- 0
obsidian 15.07.2014. 22:13
Palīdzēt jau palīdzēs, bet ja rēķināties, ka baterijai parasti ir speciāli paredzēts lādētājs ar specifisku specifikāciju. Mazi strāvas palielininājumi varbūt nav tik traki (<15%), bet tavā gadījumā ar 60% dod iespēju labākajā gadījumā pabojāt bateriju.
Nesen vel liku video par šo tēmu, cerot, ka kādam noderēs:
- 0
Lukijs 15.07.2014. 18:45 teica:
Un gaidām jaunos PA buildus vēl nepacietīgāk(ir/būs divi, ar un bez recents)
- 0
Gek 13.07.2014. 15:33 teica:
Alright, drīz būšu nobriedis jaunam telefonam. Uzklausu ieteikumus. Līdz šim lietoju Samsung Galaxy Ace 2 (pēdējos 2 gadus), kurš mani ir ļoti apmierinājis. Telefonu jāmaina tāpēc, ka vecajam ir divas problēmas: lādētāja ligzda telefonā ir ļoti sačakarēta un, lai uzlādētu telefonu, ir nepieciešamas ļoti lielas pūles, un viņam pēkšņi ir sačakarējies mikrafons tā, ka mani praktiski nedzird cilvēki, ar ko runāju pa telefonu.
Lūdzu iesakiet, jūsuprāt, šībrīža labākos/izdevīgākos telefonus. Laikam vislabāk samsung, bet varbūt varētu pamēģināt arī HTC vai to jauno Just 5 viedtālruni - 0
The 37 10.07.2014. 16:01 teica:
Sveiki!
Man ir sasists Galaxy s4 displejs.Vai varat iedot kādas adreses, kurās var sataisīt telefonu?Skatījos vienā adresē taisīja pa 125 euro, bet kkā neticās. GT-i9505