Android

• obsidian
    0

Nokia X platforma ir atcelta, vairs nebūs pseido-Android Nokia telefonu. Šis noteikti nebija sarežģīts lēmums priekš Microsoft.
    https://www.gsmarena.com/microsoft_kills_noki...e-news-9060.php

Citās ziņās: Microsoft nogalina arī Asha un S40 divīzijas (tas gan ir skumjāk).

https://www.osnews.com/story/27846/Microsoft_kills_Series_40_Asha

• Rihardoo
      0

IMO Nokiai nesanāca parādīt sevi no gaišās puses Android lauciņā, ja varbūt, vel būtu uzlikuši Nokia Z launcheru, bet tagad...

• obsidian
        0

Nokia Z Launcher izstrādātāji ir pilnīgi neatkarīga grupa no Microsoft, tāpēc tas arī turpinās attīstīties.

• obsidian
    0

Šodienas KitKat jaunumi:
    Sony Xperia T2 Ultra (arī dual versija), Xperia M2 (arī dual versija), Xperia E1 (arī dual versija) sāk saņemt 4.4.2 OS versiju.
    Asus Transformer TF701T arī saņem 4.4.2 versiju.
    Samsung Galaxy S4 Zoom, Galaxy Grand 2, saņems to pašu KitKat 4.4.2 versiju.

• Shattred
      0

Hijacking this topic:
      Kā es varu nomainīt tos QuickToggle pogas uz tām, kuras vēlos? Ir Xposed moduis, ir Rooted, ir custom rom (paranoid (thanks panki')) un ir BuisyBox. Lai kā es mēģinātu man nesanāk.. ;__;

• Lukijs
        0

• Shattred
          0

Par šo nezināju, bet tas tomēr nemaina manu iepriekšējo domu - kā nomainīt un salikt tās "tiles", kuras vēlos! Piemēram, vēlos, lai ir savādāks izkārtojums un ir arī pieejama izvēlne (tile), lai uz ātro nomainītu laiku cik ekrāns paliek ieslēgts pirms satumst.

• Swarley
      0

Sveiki, steidzami vajag palīdzību ar MX Player, es iekačāju 4 The Blacklist sērijas no datora, bet kad viņas ieslēdzu ir ļoti zems framerate/fps(nezinu kurš jāsaka), ir kāds veids to fixot? LG Optimus One

• obsidian
        0

Gan jau video bitreits pārāk liels. Tev vajag zemākas kvalitātes video vai jānokonvertē esošais uz 360p.

• Swarley
          0

Skaidrs. Tas jādara caur atsevišķu aplikāciju, right?

• Brushie
        0

Tur, kad ieslēdz filmu, augšā jābūt kkādai podziņai uz kuras uzspiežot var nomainīt kkādi sudsu no software uz hardware. paspaidi to

• Wanted
        0

Vai iekšējās atmiņas pārpilnība(+75%), ietekmē baterijas ilgtspēju? Jo it kā, kad telefonā vēl nekā nebija, viss bija normāli, bet iemetot filmas sākās vecā dziesma, baterijas procenti samazinās bez maz vai katru minūti, rupji sakot.

• ExclusivE
          0

Cik man zināms tas neietekmē...

• obsidian
          0

Tā tam nevajadzētu būt. Drīzāk ir kāds process, kas nemitīgi pārbauda atmiņu.

• Janzz_
          0

Iesakiet foršas mp spēles, lūdzu.

• Robii
            0

Clash of clans

• Thzaarcow
            0

Brave Frontier/Puzzle n Dragons

• WYM?
          0

Kas varētu būt par problemu: Šodien ,izvelkot no kabatas savu LG Optimus L9 II telefonu, pamanīju ,ka viņš rāda un ir pieslēgts pie austiņām. Esmu jau viņu restartējis, mēģināt vairākkārtīgi ielikt pa īstam austiņas uz cerībam ,ka atbugosies ,bet nekāda rezultāta.

- 1 - 2 - 3 - ... - 128 - 129 - 130 - ... - 327 - 328 -