Samsung skaitās izturīgs?
Man ir kritis vairākas reizes pret asfaltu/grīdu. Pirms 2 dienām arī braucot ar riteni nokrita uz zemes ceļa. Ekrānam nav ne vainas, tikai korpuss nedaudz bojāts. Man ir paveicies ar telefonu vai Samsung tiešām ir izturīgs? Kuri telefoni vispār ir tie izturīgākie?
Android
- 0
PainFoinmr 30.05.2014. 18:11 teica:
- 0
obsidian 30.05.2014. 18:48
Telefona izturība 95% atkatīga no lietotāja, 4% veiksmes un viens procents uzbūves. Ir daži izņēmumi - ķīnieši, kas turās uz puņķiem un CATerpillar utml. ražojumi, kas nepakļaujas augstākminētajiem principiem.
- 0
shevijs 30.05.2014. 18:50
Bet tīri salīdzinot, metāla vai plastmasas korpuss, telefons ar metālu būtu izturīgāks, ne?
- 0
Hibs 30.05.2014. 14:51 teica:
Šķiet, ka mans HTC Desire X nepareizi adresē atmiņas partīcijas telefonā. Precīzāk, pie settingiem kaut kur rodas nobīde - kā "app storage" nolasa "phone storage" un kā "phone storage" tiek nolasīts sd kartes storage. Pie sd kartes rādās 00.00kB/00.00kB.
Rezultāts ir tāds, ka app storage it kā neeksistē (kaut gan tas tiek izmantots), kas problēmas sagādā, kad cenŠas atjaunināt apps - telefons domā, ka app storage brīvas vietas nav, kaut gan tās tur ir atliektiem galiem.
Jautājums kādam, kas varētu būt zinātājs - kā risināt? Mēģināju factory data reset, nelīdzēja. Aparāts bija pabijis remontā, vai tā varētu būt arī hardwariska problēma (respektīvi, kaut kādi ne tā savienoti vadi) vai tas pavisam noteikti ir softs?Problēma, iespējams, bija jau kādu laiku, bet tā reāli uzpeldēja tikai nesen, kad man neizdevās atjaunināt facebook/whatsapp, pēcāk arī nevienu citu. Uzinstalēt jaunas programmas gan varēja. No sākuma domāju, ka FB ir anāli update uzrakstījuši (reizēm meta insufficient storage available, reizēm unknown error), bet, kad tas netika jau nedēļas laikā salabots, papētīju sīkāk, kas man tur pašam ir ar atmiņu, biju visai pārsteigts.
- 0
Antrax 30.05.2014. 14:04 teica:
Rīt alfā pirms pirkšanas nexus 5, gribas paspaidīt. Tajā pašā LMT varēs to izdarīt?
- 0
Shattred
30.05.2014. 14:10Pirms pirkšanas tu vari palūgt, lai tev iedod rokās paturēt. Tik stipri apšaubu, ka viņi tev to ļaus ieslēgt un paspēlēties ar programmatūru; tikai ar fizisko izskatu ļautu (vismaz man ļāva Jelgavas filiālē)
- 0
obsidian 27.05.2014. 20:20 teica:
LG G3 anonsēts. Nākamais specifikāciju monstrs.
https://www.theverge.com/2014/5/27/5753730/lg...nd-release-date - 0
Pampox 25.05.2014. 20:12 teica:
Ghehe, nodevu savu Huawei ascend P6 remontā 2 nedēļas atpakaļ. šodien atnāca atpakaļ, eju uz tele2 centru pakaļ. tele2 centrā viss kārtībā, telefonu pārbaudīja vai mani defekti ir laboti un viss bija ok. laimīgs devos mājās un uzsāku kontaktu backupošanu. tad es saņēmu zvanu no drauga, kurš sarunā mani nemaz nedzirdēja! :- D pēc vēlākas izpētes un bakstīšanās ar mīkstiem sariem, sapratām to, ka pie galvenās plates maiņas (nomainīja visu telefonu, nevis tikai plati, bet papīros rakstīts ka tikai plati) kaut kur mistiski ir pazudis mikrofons :- D viņa vienkārši tur nav!
ko darīt ? ar sūdzību vērsties un prasīt citu telefonu vietā ?

Ods